Schoolbibliotheek?
Wij bieden maatwerk met kennis van zaken!

Schoolbibliotheek

Ons deskundig advies en uitgebreid assortiment zorgen ervoor dat scholen in zowel het basis-, speciaal en voortgezet onderwijs de weg naar onze winkel weten te vinden. Een goede schoolbibliotheek is onmisbaar bij het stimuleren van de taal- en leesontwikkeling van je leerlingen. 

Wij denken mee!

De Kinderboekwinkel is de ideale partner bij het opzetten, uitbreiden, aanvullen of actualiseren van jullie schoolbibliotheek. Per jaar verschijnen honderden nieuwe kinderboeken en wij kennen als geen ander het aanbod. We bieden maatwerk, op school of in de winkel, om een schoolbibliotheek op te zetten, actualiseren of aan te vullen. Ook voor onderwijs aan bijvoorbeeld dove/slechthorende kinderen, leerlingen met meervoudige problematiek, taalachterstand of lees-tegenzin kunnen we hulp bieden en geschikte titels voordragen - met een heleboel boekenliefde en kennis van zaken!

Dit hebben wij te bieden:

jarenlange ervaring in de verkoop van kinder- en jeugdboeken: van baby tot en met young adult

- een zeer breed assortiment in onze fysieke winkel aan de Rozengracht en een webshop waarin alle leverbare kinderboeken staan

- advies op maat voor zowel basisonderwijs, speciaal onderwijs als voortgezet onderwijs

- flexibele service: een afspraak in de winkel, een offerte via mail of inventarisatie op school: het is allemaal mogelijk!

- wettelijke scholenkorting en kostenloze bezorging van je bestelling in Amsterdam, Diemen, Zaandam, Heemskerk, Alkmaar, Bergen, Egmond, Castricum e.o

- heel veel liefde en enthousiasme voor het kinderboek!

NIEUW: Het Kinderboekwinkel Boeken Abonnement

Maandelijks verschijnen er vele prachtige nieuwe boeken. Om het leesplezier vast te houden, geloven wij dat het van belang is de schoolbieb zo actueel mogelijk te houden. Een nieuw deel in een populaire serie wil je eigenlijk zo snel mogelijk hebben staan. Of wellicht is er nét een titel verschenen die perfect aansluit bij de actualiteit. Of er is een prachtige nieuwe titel uitgekomen, met lovende recensies... En zo zijn er nog veel meer redenen waarom het van belang is om, als je bieb een mooie basis heeft, deze te blijven aanvullen. 

Sluit je het Kinderboekwinkel Boeken Abonnement af, dan krijg je elk kwartaal de nieuwste boeken automatisch en gratis thuisbezorgd. Wij kunnen op basis van onze ervaring goed inschatten welke titels passend zullen zijn voor jullie school. Je hoeft daarvoor dus niet naar de winkel te komen of boekenlijsten door te spitten. Wil je een boek toch liever niet? Dan ruilen we die natuurlijk kosteloos om. 

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheden. Geef aan wat jullie jaardbudget is voor nieuwe boeken en wij zullen er zorg voor dragen dat je viermaal per jaar automatisch een passende aanvulling toegestuurd krijgt voor de bieb. Zo heb je er zelf zo mogelijk handeling van, want we weten hoe druk docenten en bibliothecarissen zijn. Natuurlijk is het wel mogelijk titels door te geven die je graag wilt hebben of die leerlingen hebben doorgegeven.

Redenen om te kiezen voor het boekenabonnement:

  • - altijd een zo actueel mogelijke schoolbieb
  • - geen keuzestress en uitzoekwerk: je kunt vertrouwen op onze expertise
  • - flexibel: kosteloos omruilen en doorgeven van eigen ideeën of specifieke titels
  • - elk kwartaal gratis bezorging
  • - de wettelijke scholenkorting 
  • - diverse (flexibele) facturatiemogelijkheden

Contact opnemen om je wensen voor de schoolbibliotheek kenbaar te maken en/of een afspraak te maken kan door ons te bellen op 020-6224761 of een e-mail te sturen. Klik hier voor de adressen en openingstijden - laat graag even tevoren weten dat je voor school komt inkopen, zodat we de tijd kunnen maken je goed te helpen.