Agenda

De Kinderboekwinkel organiseert van alles rondom het kinderboek: boekpresentaties, voorleesochtenden en knutselmiddagen. Stuk voor stuk leuke (en vaak gratis!) activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Lees hier wat er de komende maanden te doen is in De Kinderboekwinkel!

Zondag 17 juni, 12:00-13:30 uur
Vaderdag met Daan Remmerts De Vries

Vier volop Vaderdag in de Kinderboekwinkel! Met het prachtige prentenboek Voor Papa en het kinderboek Het leven achter de dingen. Schrijver en illustrator Daan Remmerts de Vries maakte ze als ode aan zijn dochter. Vandaag leest Daan persoonlijk uit beide boeken voor. Ook verzorgt hij een leuke papa-tekenopdracht. Kom erbij! Wij zorgen voor gezonde knabbels en lekkere sapjes.

Gratis toegang - leeftijd: 4+ - vooraf aanmelden via info@kinderboekwinkel.nl onder vermelding van: ‘Vaderdag’ of in de winkel.

Donderdag 21 juni, 16:00-17:00 uur
Knutselen en Kinderboeken

Hoera, het is bijna zomer! Het koele water lonkt al. Tijdens ons maandelijks knutseluurtje laten we ons dit keer inspireren door duikplanken, zwembandjes, opblaasbedden en helderblauw water. Kortom: het zwembad. Knutsel of teken jezelf al huppelend door het pierenbadje of terwijl je een salto maakt van de hoge duikplank. Of iets heel anders. Neem vooral je broertje, zusje en vrienden mee! Voor limo, knabbels en knutselspullen wordt gezorgd.

Gratis toegang - leeftijd: 5-9 jaar - vooraf aanmelden via info@kinderboekwinkel.nl onder vermelding van: 'Knutselen en Kinderboeken' of in de winkel.

Elke zaterdag 10:00-11:00 uur 
Voorleesuurtje met de mooiste prentenboekverhalen

De zaterdagochtend begint knus en vrolijk met een gezellig voorleesuurtje in De Kinderboekwinkel. Lekker onderuit gezakt op de bank gezellig samen luisteren naar de mooiste, leukste en nieuwste prentenboekverhalen. Natuurlijk lezen we ook ‘verzoeknummers’. Wij zorgen voor een gezond sapje en wat lekkers. De toegang is gratis. Wat een heerlijke start van de zaterdag!

Gratis toegang - leeftijd: 3-6 jaar - vooraf aanmelden via info@kinderboekwinkel.nl onder vermelding van: ‘Voorleesuurtje’ of in de winkel

Vrijdag 29 juni, 16:30-18:00 uur
Zomerfeest met Kirsten


Hoera! Kirsten van De Kinderboekwinkel staat dankzij jullie geweldige support op de shortlist van de verkiezing Boekverkoper van het jaar! Om Kirstens nominatie te vieren en om jullie te bedanken voor jullie hulp, is iedereen van harte welkom op onze vrolijke zomerborrel. Met happen en drankjes van het huis, een loterij met werk van Floor Rieder en een warme ontvangst door Kirsten.

Gratis toegang voor: jong en oud - vooraf aanmelden via info@kinderboekwinkel.nl onder vermelding van: ‘zomerfeest met Kirsten’ of in de winkel.