Agenda

De Kinderboekwinkel organiseert van alles rondom het kinderboek: boekpresentaties, voorleesochtenden en knutselmiddagen. Stuk voor stuk leuke (en vaak gratis!) activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Lees hier wat er de komende maanden te doen is in De Kinderboekwinkel!

Zaterdag 3 juni, 11:00 - 12:00 uur
Anita Luik en Gilles Krantz lezen voor!

De makers van het hartverwarmende prentenboek Pad en Ko lezen vanmorgen voor op de Rozengracht! Maak kennis met de vrienden schildpad Pad en konijn Ko en ontdek met hen dat hoe verschillende je ook bent, je altijd vrienden kunt blijven! Er staat ook nog een verrassing op het programma, dus wees erbij! Deze gezellige voorleesochtend is in plaats van ons maandelijkse voorleeshalfuurtje.
Locatie: Rozengracht 34 - Toegang gratis

Zaterdag 3 juni, 15:00 - 17:00 uur
Feestelijke boekpresentatie!

Maja Trivanovic, Amsterdamse moeder van twee jongens van 8 en 5 jaar, debuteert met haar eigen boek! Ze komt bij De Kinderboekwinkel voorlezen uit Mack en Kaya, beste vrienden op avontuur. Een hartverwarmend boek over twee beste vrienden die van alledaagse situaties een spannend avontuur weten te maken. We vieren dat Maja’s boek is verschenen met een hapje en drankje, muziek en natuurlijk een signeersessie. Kom gezellig langs!
Locatie: Rozengracht 34 - Toegang gratis

Dinsdag 13 juni 2017, 16:00 - 17:00 uur
Voor de liefste papa

Is jouw papa ook de liefste en de sterkste papa van de hele wereld? Laat hem vandaag zien hoe trots je op hem bent en hoeveel je van hem houdt! Kom vandaag langs en knutsel een cadeautje voor Vaderdag! Voor alle kinderen vanaf 4 jaar.
Locatie: Rozengracht 34 - Toegang gratis

Zaterdag 1 juli 2017, 10:30 - 11:00 uur
Voorleesochtend


Voor alle jongens en meisjes vanaf 3 jaar wordt er voorgelezen uit de allermooiste prentenboeken. Wees er ook bij voor de mooiste verhalen!  
Locatie: Nieuwezijds Voorburgwal 344 - Toegang gratis