Agenda

De Kinderboekwinkel organiseert van alles rondom het kinderboek: boekpresentaties, voorleesochtenden en knutselmiddagen. Stuk voor stuk leuke (en vaak gratis!) activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Lees hier wat er de komende maanden te doen is in De Kinderboekwinkel!

Vrijdag 16 februari, 16:00-17:00 uur
Boeken met bitterballen: officiƫle opening expositie Gertie Jaquet

Komt dat zien, komt dat zien! De originele tekeningen bij het prentenboek Haas wil worteltjestaart van illustratrice Gertie Jaquet hangen bij ons aan de muur! En wat zijn ze mooi. Op vrijdag 16 februari is de officiƫle opening van deze bijzondere expositie en natuurlijk is Gertie er dan zelf ook bij. Kom gezellig een praatje met haar aanknopen onder het genot van een bitterbal! Leuk detail: het werk aan de muur is tevens te koop!

Gratis toegang - vanaf 7 jaar - vooraf aanmelden via info@kinderboekwinkel.nl of in de winkel.

Zaterdag 17 februari, 10:00 -11:00 uur & zondag 18 februari, 12:00-13:00
Voorlezen tijdens Pippi-weekend

Jippie, een heel weekend Pippi! Kom verkleed als Pippi luisteren naar die heerlijke verhalen uit  de klassieker Pippi Langkous.  Geniet mee van dat tegendraadse meisje, dat volwassenen en alles wat braaf en netjes is, steeds te slim af is. Boeven slingert ze meters ver weg en voor een beetje piraat is ze volstrekt niet bang. Samen met buurkinderen Tommy en Annika, haar paard en niet te vergeten aap Nilsson, verlaat ze haar bolwerk, Villa Kakelbont, om de buitenwereld eens een lesje te leren.

Gratis toegang - vanaf 5 jaar - vooraf aanmelden via info@kinderboekwinkel.nl of in de winkel

Derde donderdag van de maand, 16:00-17:00 uur
Knutselen en Kinderboeken

Elke derde donderdag van de maand barst het van de creatieve geesten en kleine kunstenaars in De Kinderboekwinkel! Knutsel of teken erop los, of maak bijvoorbeeld je eigen stripverhaal. Laat je lekker inspireren door al die mooie kinderboeken om je heen. Neem je broertje, zusje, oppas, oma of opa mee. Of gewoon je hele klas! We maken er een gezellige middag van! Voor limonade, iets lekkers en de knutselspullen wordt gezorgd. 

Gratis toegang - leeftijd: 5-9 jaar - vooraf aanmelden via info@kinderboekwinkel.nl of in de winkel