Agenda

De Kinderboekwinkel organiseert van alles rondom het kinderboek: boekpresentaties, voorleesochtenden en knutselmiddagen. Stuk voor stuk leuke (en vaak gratis!) activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Lees hier wat er de komende maanden te doen is in De Kinderboekwinkel!

Februari 2019
Juliette de Wit exposeert in De Kinderboekwinkel

Schilder/illustrator en basgitarist Juliette de Wit exposeert tot eind februari een deel van haar werk bij ons in De Kinderboekwinkel! Juliette heeft enorm veel kinderboeken geïllustreerd, maar maakt ook vrij werk voor kinderen en volwassenen. Ollie, Spekkie & Sproet en de Familie Grafzerk zijn bekende karakters van haar tekenaarshand, maar ook de stad Amsterdam is door haar in beeld gebracht.
Een groot deel van het geëxposeerde werk is te koop. Kom gezellig een kijkje nemen!

Carnaval! Hoempa Hoempa Hoempa Rètètèè! Carnaval!

Wij zetten woensdag 27 februari de muziek aan. We komen verkleed en we gooien met serpentines. Natuurlijk lezen we ook voor uit een heus carnavalsboek!
Wil je meedoen? Kom dan in je mooiste, leukste, spannendste kostuum naar de winkel, en maak kans op een mooi boek. Je kunt je ook laten schminken!
Wij zorgen voor schmink, carnavalssnoep, drankjes, en serpentines.

Datum en tijd: Woensdag 27 februari 2019 tussen 14.00-17.00 uur
Doelgroep: Carnavalsvierders van alle leeftijden, maar vooral kinderen.
Meedoen: Dit evenment is gratis. Laat je ons via de mail weten of je komt?

Wil je ook helpen schminken? Dat zouden we hééééél gezellig vinden. Stuur ons dan ook even een mail, dan weten we zeker of we genoeg spullen in huis hebben.