Agenda

De Kinderboekwinkel organiseert van alles rondom het kinderboek: boekpresentaties, voorleesochtenden en knutselmiddagen. Stuk voor stuk leuke (en vaak gratis!) activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Lees hier wat er de komende maanden te doen is in De Kinderboekwinkel!

Maart & April 2019
Eva van Aalst exposeert in De Kinderboekwinkel

Dikke Vik en Vieze Lies zijn sinds een paar jaar vrienden, en hebben snel een opvallende plek verworven tussen de Nederlandse kinderboeken. Drie boeken zijn al over hun vriendschap, problemen en liefdes verschenen. De illustrator van deze boeken, Eva van Aalst, exposeert haar werk vanaf maart bij ons in de Kinderboekwinkel.
Als je al vast wat van haar uitbundige tekeningen wilt zien, kijk dan eens hier.

Boekpresentatie Pol de Piratenmuis

Een piratenmuis die verhuist? Ja hoor. Pol de Piratenmuis gaat met haar familie van de onveilige stad naar het spannende natuur. Wij vieren de lancering van dit lieve en spannende prentenboek van Tingue Dongelmans & Denise van Leeuwen bij ons in de Kinderboekwinkel. Natuurlijk met muizensnoep en limo. Kom je ook?

Datum en tijd: zaterdag 30 maart 2019, 15.00 tot 17.30 uur - uitreiking 1e exemplaar om 15:30 uur
Doelgroep: Vanaf 3 jaar, toegang gratis
Aanmelden: Graag. Via een mailtje aan publiciteit@uitgeverijvolt.nl o.v.v. Piratenmuis
 

Kikker is Kikker! Dat is een waarheid als een koe.

Dankzij de landelijke actie geef een prentenboek cadeau kan je dit prachtig prentenboek van Max Velthuijs voor een appel en een ei (€2,00) kopen.
We vieren de start van deze actie op 5 april samen met de vrijwilligers van de VoorleesExpress. Zij lezen wekelijks voor aan kinderen in taalarme omgevingen. En wij steunen ze daarbij van ganser harte.
Kom je ook op dit feestje? Wij zorgen voor kikkers, limonade en boeken. De VoorleesExpres zorgt voor voorlezers. Samen maken we er een gezellige boel van.
Je kunt de VoorleesExpress ook steunen, door een extra exemplaar van Kikker is Kikker aan te schaffen en deze voor de vrijwilligers opzij te laten leggen.

Datum en tijd: Vrijdag 5 april 2019, 15.30 tot 17.00 uur
Doelgroep: Vanaf 2 jaar, toegang gratis
Aanmelden: Graag. Via een mailtje. Maar zonder aanmelding ben je ook welkom.