Agenda

De Kinderboekwinkel organiseert van alles rondom het kinderboek: boekpresentaties, voorleesochtenden en knutselmiddagen. Stuk voor stuk leuke (en vaak gratis!) activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Lees hier wat er de komende maanden te doen is in De Kinderboekwinkel!

De hele maand december
Expositie Medy Oberendorff

Kom je de hele maand oktober vergapen aan de spectaculaire dieren- en plantentekeningen van illustrator en kunstenares Medy Oberendorff. In een heel eigen, realistische stijl zoomt ze in op dieren en planten om ons heen. Een prachtige selectie uit Het wonderlijke insectenboek en Johannes de parkiet, kerntitel van De Kinderboekenweek, hangt bij ons aan de muur. Er zijn bovendien prints van de illustraties te koop.

Vrijdag 14 december / 16:00 - 17:30 uur
Vurige kerstwensen met De kerstmisaurus

Wie wens jij een magische kerst? Hang jouw vurigste kerstwens in de kerstboom tijdens onze Bitterballen Boekenborrel en maak kans op vier gratis kaartjes voor Dinoland Zwolle. De kerstman maakt een week later, zaterdag 22 december, in de winkel hoogstpersoonlijk de winnaar bekend. Kom ook en geniet mee van het hartverwarmende dino-kerstverhaal De Kerstmisaurus, kerstknabbels, warme chocomel en hete bitterballen.

Gratis toegang - leeftijd: 5+ - vooraf aanmelden via info@kinderboekwinkel.nl, onder vermelding van ‘Bitterballen Boekenborrel’ of in de winkel

Zaterdag 14 december, 11.00-12.00 uur
De kerstman leest voor in De Kinderboekwinkel

Ho Ho Ho! De Kerstman leest de mooiste kerstverhalen voor in De Kinderboekwinkel. Luister mee naar het magische kerstverhaal De Kerstmisaurus over Willem en zijn vurige wens voor kerstmis; een echte dino. Hang ook jouw liefste kerstwens in de kerstboom en wie weet, win jij vier Dinoland-vrijkaartjes. De kerstman kiest hoogstpersoonlijk de meest magische kerstwens uit. Het wordt winters gezellig met feestelijke snacks en warme chocomel!  

Gratis toegang - leeftijd: 3+ - vooraf aanmelden via info@kinderboekwinkel.nl, onder vermelding van ‘De kerstman leest voor’ of in de winkel.