Agenda

Op maandag 27 januari komen stemacteurs Ewout en Thijs weer naar De Kinderboekwinkel! Samen zullen ze op onnavolgbare wijze voorlezen uit hun boek 'Knetter en Spetter'. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook wat jongere kinderen zullen veel plezier beleven aan het voorleesspektakel van Ewout en Thijs!

Maandag 27 januari om 16.00 uur

Op vrijdag 31 januari komen Mirthe en Simone van Theater Stof terug naar De Kinderboekwinkel! Zij spelen hun voorstelling 'Kiekeboe': een voorstelling speciaal voor de allerkleinsten. Na afloop van de muzikale voorstelling mogen de kindjes spelen in het decor. Het aantal plaatsen is helaas beperkt. Je kunt je aanmelden via het Facebook evenement op onze Facebookpagina of door zsm een mailtje te sturen aan info@kinderboekwinkel.nl. 

Vrijdag 31 januari om 11.00 uur

We zijn ontzettend vereerd dat Pieter Koolwijk zijn nieuwste boek 'Gozert' in onze winkel lanceert! Heb je net als wij genoten van 'Prutje', 'Baas van de Wereld' en Pieters andere prachtige boeken? Dan zul je ook ' Gozert'  in je hart sluiten! En wellicht ken je de boeken van Pieter Koolwijk nog helemaal niet: dan is 'Gozert'  een prachtige kennismaking met zijn werk. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

De feestelijke boekpresentatie vindt zaterdag 1 februari plaats om 15 uur. Kom je ook? Uiteraard is er gelegenheid om 'Gozert' of 'Prutje'  of een van zijn andere geweldige boeken te laten signeren door Pieter.