Agenda

De Kinderboekwinkel organiseert van alles rondom het kinderboek: boekpresentaties, voorleesochtenden en knutselmiddagen. Stuk voor stuk leuke (en vaak gratis!) activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Lees hier wat er de komende maanden te doen is in De Kinderboekwinkel!

Zaterdag 23 september & vrijdag 6 oktober 2017, 16.00-17.30 uur
Feestelijke boekpresentatie: Opilopi 2 van Clinty Thuijls

Wat krijg je als je een stout kind en een ondeugende bejaarde bij elkaar brengt? Het hilarische duo uit Opilopi! Op zaterdag 23 september én vrijdag 6 oktober komt Clinty Thuijls het tweede deel uit de serie bij ons presenteren. In dit deel gaat het stel een weekje kamperen in de Ardennen en maken opa en kleinkind weer de grappigste avonturen mee. Wil je weten wat ze allemaal gaan uitvreten? Wees dan ook van de partij!
Locatie: Rozengracht 34 - Toegang gratis

Zaterdag 30 september 2017, 15.00-16.00 uur
Geestige boekpresentatie: Overal monsters en spoken! van Liliana Erasmus

Brr ... Zaterdag 30 september wordt een geden(g)kwaardige dag, want de meest gruwelijke griezels zweven je tegemoet bij de (spookachtige) presentatie van het boek Overal monsters en spoken! Griezelige verhalen, geïnspireerd op dromen, legendes en sprookjes uit Aruba en Nederland zullen de sfeer in de Kinderboekwinkel bepalen. Durf je het aan? Wees er dan ook bij!
Locatie: Rozengracht 34 - Toegang gratis

Donderdag 5 oktober 2017, 15.30-16.30 uur
Workshop Monsterstempels: door Gertie Jacquet

Geheel in de stijl van de Kinder-BOE!-kenweek 2017 kun je donderdag 5 oktober letterlijk je eigen (monster)stempel bij ons drukken! Illustratrice Gertie Jacquet begeleidt je in anderhalf uur bij het maken van je eigen bloedstollende griezelstempels. Laat het stempelen maar beginnen!
Locatie: Rozengracht 34 - Toegang gratis

Dinsdag 10 oktober 2017, 16.30-17.30 uur
Voorlezen & Archeologie: door Linda Dielemans

Ook zo gek op zo’n beetje alles wat met de oudheid te maken heeft? Raak je geboeid door opgravingen, ruïnes en allerlei andere archeologische vondsten uit lang vervlogen tijden? Dan kun je op 10 oktober je hart ophalen, want niemand minder dan archeologe Linda Dielemans komt uit haar superspannende boek Geestenkrijger voorlezen! Tussen het voorlezen door kun je van alles kwijt over het thema archeologie.
Locatie: Rozengracht 34 - Toegang gratis

Vrijdag 13 oktober 2017, 15.30-16.30 uur
Workshop Schrijven: door Lisa Boersen

Schrijvers in de dop opgelet! Vrijdag de dertiende was nog nooit zo leuk, want Lisa Boersen komt een schrijfworkshop geven! Een uur lang geeft Lisa je allerlei tips en tricks om je schrijfvaardigheden op te krikken. Vergeet je je pen niet mee te nemen?
Locatie: Rozengracht 34 - Toegang gratis