Agenda

De Kinderboekwinkel organiseert van alles rondom het kinderboek: boekpresentaties, voorleesochtenden en knutselmiddagen. Stuk voor stuk leuke (en vaak gratis!) activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Lees hier wat er de komende maanden te doen is in De Kinderboekwinkel!

Zaterdag 9 september 2017, 15.30-16.30 uur
Feestelijke boekpresentatie

Maak je borst maar nat, want zaterdag 9 september vindt er weer een boekpresentatie plaats! Dit keer is het tijd voor een uniek boek over Amsterdam: met behulp van prachtige plaatjes wordt het stadsleven in Amsterdam vanuit de waterkant uitvoerig belicht. Werkdagen, feestelijke dagen, doorsneedagen … Alle facetten van Amsterdam komen aan bod. Bijzonder fijn is dat het boek zowel in het Nederlands als in het Engels is opgesteld. Klaar om binnenshuis een tocht door Amsterdam te maken? Schrijver Demelza Rafferty verwelkomt je graag aan boord bij De Kinderboekwinkel! 
Locatie: Rozengracht 34 - Toegang gratis

Zaterdag 30 september 2017, 15.00-16.00 uur
Geestige boekpresentatie

Brr ... Zaterdag 30 september wordt een geden(g)kwaardige dag, want de meest gruwelijke griezels zweven je tegemoet bij de (spookachtige) presentatie van het boek Overal monsters en spoken! Griezelige verhalen, geïnspireerd op dromen, legendes en sprookjes uit Aruba en Nederland zullen de sfeer in de Kinderboekwinkel bepalen. Durf je het aan? Wees er dan ook bij!
Locatie: Rozengracht 34 - Toegang gratis