Agenda

De Kinderboekwinkel organiseert van alles rondom het kinderboek: boekpresentaties, voorleesochtenden en knutselmiddagen. Stuk voor stuk leuke (en vaak gratis!) activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Lees hier wat er de komende maanden te doen is in De Kinderboekwinkel!

Dinsdag 14 november 2017 - Vrijdag 17 november
Hondenweek met o.a. Yvonne Ramerman, Tamara Bouwman & Barbara de Wolf

Alle hondenliefhebbers opgelet: vanaf dinsdag 14 november tot vrijdag 17 november is het hondenweek bij De Kinderboekwinkel! In het kader hiervan is de etalage omgetoverd in een hondenetalage, wordt er de hele week uit hondenboeken voorgelezen en komen er diverse auteurs mét hun hondje(s) op bezoek!

Programma Hondenweek:
Dinsdag 14 november
Schrijvers Yvonne Ramerman en Tamara Bouwman lezen voor uit hun boek De avonturen van Joep & Koos én nemen de hoofdfiguren mee!
Woensdag 15 november
Vanaf 10.00 uur wordt er voorgelezen uit een hondenboek
Donderdag 16 november
Schrijfster Barbara de Wolf komt van 10.00 - 12.00 uur met haar hond Tijger voorlezen uit haar gelijknamige boek Tijger. Aanwezigen kunnen haar van ook van alles vragen over hondenverzorging.
Vrijdag 17 november
Vanaf 10.00 uur wordt er voorgelezen uit een hondenboek

Zaterdag 2 december 2017: Vanaf 11.30 uur
Sinterklaas in De Kinderboekwinkel

Hij komt, hij komt … Jazeker, Sinterklaas brengt ook onze Kinderboekwinkel een bezoekje! Op 2 december is hij vanaf 11.30 uur in vol ornaat te bewonderen. Vanzelfsprekend zal hij ook voorlezen uit een van de vele boeken die over hem gaan. En hij kan zelf niet wachten om een stel kinderen te ontmoeten en op zijn schoot te nemen voor een gezellig gesprekje. Wees eens zoet en kom de Sint ook gedag zeggen!

Gratis toegang - locatie: Rozengracht 34