Klantenservice

Bestellen

U bestelt een artikel door op het winkelwagentje te klikken. Dit betekent nog niet dat u het artikel daadwerkelijk heeft besteld. Pas als u op de button 'Bestellen' klikt wordt de bestelling verstuurd. U krijgt een bevestiging van De Kinderboekwinkel als wij uw bestelling hebben ontvangen.

Bestellen vanuit het buitenland
Op dit moment is het nog niet mogelijk om vanuit het buitenland via de website te bestellen.
Voor bestellingen naar het buitenland kunt u contact opnemen met De Kinderboekwinkel via Contact.

Andere bestelwijzen
Wanneer u niet via internet wilt of kunt bestellen, kan het ook telefonisch. Neem dan contact op met De Kinderboekwinkel, tel. (020) 6224761. De boeken zijn, tegen dezelfde prijs, ook in De Kinderboekwinkel verkrijgbaar (tenzij anders aangeven).

'Kinderproof'
Soms gebeurt het dat kinderen boeken via de website proberen te bestellen. U hoeft zich echter nooit zorgen te maken dat deze bestellingen automatisch worden verwerkt. De kinderen stranden meestal al bij het opgeven van het juiste adres en in ieder geval bij het doen van de betaling. Wij sturen nooit boeken af voordat de betaling door ons is ontvangen.

Levertijd
Als de artikelen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 13:00 uur zijn besteld, worden deze nog dezelfde dag klaargemaakt en ter post bezorgd. Artikelen die op werkdagen na 13:00 zijn besteld worden de eerstvolgende werkdag bij PostNL aangeboden. Bestellingen die op vrijdag na 13:00 uur worden ontvangen, worden dus de daaropvolgende maandag verzonden.

Niet voorradig
Wanneer een artikel niet leverbaar is, ziet u dit meteen op het scherm. U kunt er dan voor kiezen een exemplaar te reserveren.
Het kan gebeuren dat een artikel uitverkocht blijkt te zijn, nadat u het artikel besteld heeft. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Betalen

U kunt de bestelling voldoen d.m.v. een iDEAL betaling of d.m.v. een bankoverschrijving. Op de orderbevestiging die u van ons per e-mail ontvangt, staat naar welk bankrekeningnummer u het bedrag kunt overmaken, indien u voor betaling middels een bankoverschrijving heeft gekozen. Vergeet niet het ordernummer bij uw betaling te vermelden! Uitlevering van de artikelen vindt plaats zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Verzendkosten
Voor het verwerken en het versturen van een bestelling brengen wij geen kosten in rekening bij een orderbedrag vanaf € 30,00. Indien het orderbedrag lager is dan zijn de verzendkosten als volgt:
- Bij bestellingen tot € 30,00 zijn de verzendkosten € 7,95 per bestelling.
Indien u uw bestelling bij De Kinderboekwinkel komt afhalen, brengen wij geen extra kosten in rekening.

Retourneren

U kunt de artikelen, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. De artikelen dienen wel in nieuwstaat te verkeren en ongebruikt te zijn. Zorg ervoor dat de artikelen goed beschermd worden teruggestuurd, zodat ze onderweg geen beschadiging kunnen oplopen. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Terugbetaling van de bestelling, inclusief de in rekening gebrachte verzendkosten, geschiedt zo spoedig mogelijk na ontvangst van de retourzending, doch uiterlijk binnen 14 dagen.
Wanneer de bestelling beschadigd bij u wordt afgeleverd, dient u meteen contact op te nemen met De Kinderboekwinkel, tel. (020) 6224761 of stuur een e-mail via Contact.

Shoppen in hartje Amsterdam
Breng dan een bezoek aan een van de twee vestigingen van De Kinderboekwinkel. In beide winkels is een uitgebreid assortiment van kinderboeken beschikbaar. Kijk voor adres en openingstijden onder Contact.