Schoolbibliotheek?
Wij bieden maatwerk met kennis van zaken!

Schoolbibliotheek

Ons deskundig advies en uitgebreid assortiment zorgen ervoor dat scholen in zowel het basis-, speciaal en voortgezet onderwijs de weg naar onze winkel weten te vinden. Een goede schoolbibliotheek is onmisbaar bij het stimuleren van de taal- en leesontwikkeling van uw leerlingen. Kinderen kunnen er terecht voor een leesboek of een informatief boek voor een werkstuk of spreekbeurt, docenten gebruiken de schoolbibliotheek als zij boeken zoeken bij een bepaald thema.

Wij denken mee!

De Kinderboekwinkel is de ideale partner bij het opzetten, uitbreiden, aanvullen of actualiseren van uw schoolbibliotheek. Per jaar verschijnen honderden nieuwe kinderboeken en wij kennen als geen ander het aanbod. We bieden maatwerk, op school of in de winkel, om een schoolbibliotheek op te zetten, actualiseren of aan te vullen. Ook voor onderwijs aan bijvoorbeeld dove/slechthorende kinderen, leerlingen met meervoudige problematiek, taalachterstand of lees-tegenzin kunnen we hulp bieden en geschikte titels voordragen - met een heleboel boekenliefde en kennis van zaken!

Dit hebben wij u te bieden:

* uitmuntende kennis van zaken
* advies op maat voor zowel basisonderwijs, speciaal onderwijs als voortgezet onderwijs
* wettelijke scholenkorting op uw bestelling binnen de regio Amsterdam
* kostenloze bezorging van uw bestelling binnen de regio Amsterdam

Contact opnemen om uw wensen voor uw schoolbibliotheek kenbaar te maken en/of een afspraak te maken kan door ons te bellen op 020-6224761 of een e-mail te sturen. Klik hier voor de adressen en openingstijden - laat graag even tevoren weten dat u voor school komt inkopen, zodat we u goed kunnen helpen.