Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2

Wetenschap in de keuken

Door: Michelle Dickinson
  • Leeftijdscategorie < 12 jaar
  • Boek bevat 176 pagina's
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

niet (meer) in assortiment

Omschrijving

Doe de leukste, interessantste en spannendste natuurkundige, scheikundige en biologische ontdekkingen thuis! Dit geweldige en praktische boek toont aan dat wetenschappelijke experimenten net zo makkelijk zijn als bakken. Elk van de vijftig recepten in dit boek is een wetenschappelijk experiment dat je thuis kunt doen met gewone ingrediënten waarvan je de meeste vast al in de keuken hebt staan. Het uitvoeren van de experimenten is net zo leuk als het resultaat! Stop na elke stap en kijk of er iets verandert voordat je verdergaat met de volgende stap. Soms veranderen de kleur, temperatuur, structuur of geur als je nieuwe ingrediënten toevoegt. Met dingen als kleverig ijs, drijvende rozijnen, vuurvaste ballonnen, eenhoornnoedels, blaasraketten en smakelijk slijm maakt nanotechnoloog Michelle Dickinson duidelijk dat iedereen, zowel jong als oud, thuis in de keuken aan wetenschap kan doen!

Product informatie

AuteurMichelle Dickinson
UitgeverijFontaine Uitgevers
TaalNederlands
VertalingMariëlle Steinpatz
SoortZonder illustraties
ISBN9789059569744
Afmeting30.4 x 23.7 x 2 cm
Gewicht1241 gram
VormHardback
NUR210 - Non-fictie kinderboeken (<12 jaar)