Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Welterusten allemaal

Door: Chris Haughton
  • Leeftijdscategorie 1-3 jaar
  • Boek bevat 32 pagina's
€ 14,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 35,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

beschikbaar
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag door ons verzonden

Omschrijving

'Welterusten allemaal' is een prachtig prentenboek van Chris Haughton, bekend van 'Mama kwijt' (Prentenboek van het Jaar 2012). Welterusten kleine beer De zon gaat onder en alle dieren in het bos zijn slaperig: de muizen, de konijnen, de herten en zélfs de grote beer. Eentje is er alleen nog lang niet moe, en dat is de kleine beer. 'Wil je spelen?' vraagt hij aan alle dieren. Maar nee, daar hebben ze echt geen puf meer voor. Is de kleine beer eigenlijk niet stiekem toch wat slaperiger dan hij denkt? Zijn oogjes vallen steeds verder dicht, totdat... de maan hoog aan de hemel staat. En raad eens wie we dan tussen de sterren zien? Prentenboek van Chris Haughton 'Welterusten allemaal' is geschreven en getekend door de Ierse prentenboekenmaker Chris Haughton. Zijn prachtig gekleurde prentenboeken zijn bij zowel kinderen als hun ouders zeer geliefd. In 2012 werd zijn eerste prentenboek 'Mama kwijt' gekozen tot Prentenboek van het Jaar.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Het nieuwe boek van de maker van Mamma Kwijt is een hele fijne. De kleurrijke, herkenbare illustraties en de vrolijke teksten vol aanstekelijke herhaling maken dit perfect om voor te lezen voor het slapen gaan. (Myrthe, De Kinderboekwinkel)
Boek van de week! (week 35, 2016)
Prachtige platen, weinig tekst en door alle gaap- en slaapgeluiden met bijna 100% slaapgarantie. (Kirsten, De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurChris Haughton
UitgeverijGottmer
Verschenenaugustus 2016
TaalNederlands
VertalingJ.H. Gever
SoortMet illustraties
ISBN9789025765620
Afmeting26.8 x 25.7 x 1 cm
Gewicht395 gram
VormHardback
NUR271 - Peuterboeken