Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Weerwolvensoep

Door: Paul van Loon
  • Leeftijdscategorie 7-9 jaar
  • Boek bevat 160 pagina's
€ 16,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Dolfje is anders dan andere kinderen: telkens als het volle maan is, verandert hij namelijk in een weerwolf! En niet zomaar een weerwolf, maar eentje met wit haar en een brilletje op. Gelukkig is hij ook hartstikke slim. 

Dolfje Weerwolfje rent door het Weerwolvenbos. Een stem echoot tussen de bomen: 'Ik ruik weerwolvenvlees!' Het is Knuppel, de jager. In het Handboek voor weerwolfjagers heeft hij gelezen dat je van weerwolven lekkere soep kunt maken. Zijn kookpot staat klaar. 

Dolfje is gevangen! Hoe redt hij zichzelf uit de soep? Dolfje verzint het ene verhaal na het andere, de hele weerwolfnacht lang. Maar is dat genoeg om Knuppel op andere gedachten te brengen?

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Er is weer een nieuw boek over onze favoriete weerwolf! Dolfje Weerwolfje moet in "Weerwolvensoep" vluchten voor zijn leven voor de gevaarlijke weerwolvenjager Knuppel. Knuppel heeft namelijk gelezen dat hij van weerwolven een heerlijke soep kan koken. Ui, knoflook, tomaten, prei, peper, zout erin en... natuurlijk een weerwolf! Opnieuw een spannend avontuur dat door lezers vanaf ongeveer acht jaar zelf te lezen is. Het AVI-niveau is E4. Als je een lezer thuis hebt die van series houdt, dan kan die met Dolfje Weerwolfje zijn lol op, want dit is het zestiende (!) deel uit de reeks!

Product informatie

AuteurPaul van Loon
UitgeverijLeopold
Verschenenaugustus 2015
TaalNederlands
IllustratiesHugo van Look
SoortMet illustraties
LeesniveauAVI-E4
ISBN9789025867997
Afmeting22.3 x 15.6 x 1.9 cm
Gewicht458 gram
VormHardback
NUR282 - Fictie 7-9 jaar