Vergroten
Foto 1 van 1

Vlees, vis en eieren

Door: Susan Martineau
  • Leeftijdscategorie < 12 jaar
  • Boek bevat 32 pagina's
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

uitverkocht

Omschrijving

In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende vlees- en vissoorten, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoe ze worden bewaard en klaargemaakt. In het hoofdstuk over eieren wordt onder andere het verschil uitgelegd tussen kippen in een legbatterij en kippen met een vrije uitloop. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.

Product informatie

AuteurSusan Martineau, Hel James
UitgeverijSchoolsupport Uitgeverij BV
Verschenenjuli 2008
TaalNederlands
VertalingT. Dijkhof
SoortMet illustraties
ISBN9789055662562
SerieGezond & lekker
Afmeting27.3 x 21.8 x 1 cm
Gewicht389 gram
VormHardback
NUR213 - Gezondheid (<12 jaar)