Vlees, vis en eieren
- Leeftijdscategorie < 12 jaar
- Boek bevat 32 pagina's
-
Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00
-
Inpakken voor maar € 1,50
-
14 dagen omruilgarantie
uitverkocht
Omschrijving
In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende vlees- en vissoorten, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoe ze worden bewaard en klaargemaakt. In het hoofdstuk over eieren wordt onder andere het verschil uitgelegd tussen kippen in een legbatterij en kippen met een vrije uitloop. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.Product informatie
Auteur | Susan Martineau, Hel James |
---|---|
Uitgeverij | Schoolsupport Uitgeverij BV |
Verschenen | juli 2008 |
Taal | Nederlands |
Vertaling | T. Dijkhof |
Soort | Met illustraties |
ISBN | 9789055662562 |
Serie | Gezond & lekker |
Afmeting | 27.3 x 21.8 x 1 cm |
Gewicht | 389 gram |
Vorm | Hardback |
NUR | 213 - Gezondheid (<12 jaar) |