Van cacaoboon tot chocolade
- Leeftijdscategorie < 12 jaar
- Boek bevat 24 pagina's
-
Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00
-
Inpakken voor maar € 1,50
-
14 dagen omruilgarantie
niet (meer) in assortiment
Omschrijving
Je eet vast weleens een reep chocolade … maar waar komt chocolade eigenlijk vandaan? Dat lees je in dit boek. Je leest waar cacaobomen groeien, hoe de cacaobonen uit de vruchten gedroogd worden en hoe daar chocolade van gemaakt wordt. Je ontdekt ook wat ‘fairtrade’ betekent voor cacaoboeren in Afrika.Product informatie
Auteur | Sarah Ridley |
---|---|
Uitgeverij | Corona |
Verschenen | september 2020 |
Taal | Nederlands |
Soort | Met illustraties |
ISBN | 9789463416931 |
Serie | Weet jij wat je eet? |
Afmeting | 25.2 x 25.2 x 0.8 cm |
Gewicht | 327 gram |
Vorm | Hardback |
NUR | 223 - Natuur, plant, dier (<12 jaar) |