Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2

Van cacaoboon tot chocolade

Door: Sarah Ridley
  • Leeftijdscategorie < 12 jaar
  • Boek bevat 24 pagina's
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

niet (meer) in assortiment

Omschrijving

Je eet vast weleens een reep chocolade … maar waar komt chocolade eigenlijk vandaan? Dat lees je in dit boek. Je leest waar cacaobomen groeien, hoe de cacaobonen uit de vruchten gedroogd worden en hoe daar chocolade van gemaakt wordt. Je ontdekt ook wat ‘fairtrade’ betekent voor cacaoboeren in Afrika.

Product informatie

AuteurSarah Ridley
UitgeverijCorona
Verschenenseptember 2020
TaalNederlands
SoortMet illustraties
ISBN9789463416931
SerieWeet jij wat je eet?
Afmeting25.2 x 25.2 x 0.8 cm
Gewicht327 gram
VormHardback
NUR223 - Natuur, plant, dier (<12 jaar)

In deze serie

Van graan tot brood

Van graan tot brood

Door: Sarah Ridley
€ 17,95
Van bloesem tot appel

Van bloesem tot appel

Door: Sarah Ridley
€ 17,95
Van bloem tot honing

Van bloem tot honing

Door: Sarah Ridley
€ 17,95