Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2

Vakantieklets!

Door: Michal Janssen
  • Leeftijdscategorie < 12 jaar
  • Boek bevat 48 pagina's
  • gratis verzenden vanaf € 30,00

  • inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

  • afhalen in de winkel is gratis!

uitverkocht

Omschrijving

Houd jij ook zo van spelletjes tijdens je vakantie? Dan is Vakantieklets! echt iets voor jou! Vakantieklets! is een vrolijk pakketje kaarten in boekvorm voor onderweg en op de vakantiebestemming. Om te spelen, te lachen én te kletsen.

In totaal telt het boekje 48 kaarten met rijk geïllustreerde opdrachten. De meeste kaarten zijn voor kinderen (vanaf 6 jaar), met eenvoudige en grappige spelletjes en invullijstjes om alleen of samen te doen. Leuk vertier in de auto en op momenten dat je moet wachten. Er zijn twaalf extra kaarten speciaal voor de ouders. Want daar zit je dan voor je tentje, zonder tv en je lijf nog vol stress van het afgelopen jaar. Ontspannen en leuke gesprekken voeren staat ongetwijfeld op je verlanglijst en dat is precies wat je met deze kaarten kunt doen.

Wat maakt Vakantieklets! zo bijzonder?
- Ouders kunnen de kaarten gedoseerd geven. Bijvoorbeeld onderweg om de zoveel kilometer of na de volgende stop en op momenten dat je moet wachten, bij een uitstapje of een ander moment waarop afleiding gewenst is.
- Elke kaart is een klein cadeautje. Zo heb je altijd een kwartiertje pret bij de hand! 
- Het boekje past in iedere handtas, dus het kan overal mee naar toe.
- Naast de functie van plezier stimuleren de kaarten (klein en groot) om met elkaar te praten. Wat heb je meegemaakt? Wat houdt je bezig? Waar droom je van? Waar baal je van? De kaarten zijn een speelse manier om gedachten en gevoelens met gezinsleden te delen.

Product informatie

AuteurMichal Janssen
UitgeverijGezinnig
Verschenenjuni 2010
TaalNederlands
IllustratiesPatricia Ruis
SoortMet illustraties
ISBN9789081477925
Afmeting25.4 x 10.5 x 1.9 cm
Gewicht253 gram
VormKaarten
NUR228 - Speel- en leerboeken (<12 jaar)