Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Sofie en het geheime paard

Door: Edward van de Vendel
  • Leeftijdscategorie 7-9 jaar
  • Boek bevat 144 pagina's
€ 15,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 12,50

  • Inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
levertijd 3-4 werkdagen

Omschrijving

Sofie en de pinguïnclub ontdekken een geheimzinnig paard. In het avondlicht lijkt het paard wel van goud! Dat moeten ze van dichtbij bekijken. Maar dat gaat niet zomaar. De weg naar het paard voert over de sloot, langs de stadstuintjes en onder een poort in een treindijk door. Dan tovert hun vriend Ulrik een brief tevoorschijn met een geheime opdracht…

Het is Edward van de Vendel & co gelukt opnieuw een geweldig leuk en spannend avontuur over Sofie te maken. Met de vele illustraties, strips en weetjes over paarden is dit een boek voor iedereen die van paarden en dieren houdt.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Geestig boek over de ontdekking van een geheim paard. Zeer geschikt voor kinderen die van dieren houden en in het bijzonder van paarden en pinguïns. Er staan veel weetjes in over paarden, dus de lezer steekt er ook nog wat van op. Leuk om voor te lezen maar door de grappige illustraties en kleine strips tussendoor ook prima geschikt om zelf mee aan de slag te gaan! Aanrader voor nieuwsgierige aagjes, liefhebbers van de hele reeks van Sofie en van de boeken van Floor, Madelief en Superjuffie. (Emma) 

Product informatie

AuteurEdward van de Vendel
UitgeverijSingel Uitgeverijen
Verschenennovember 2015
TaalNederlands
IllustratiesFloor de Goede, Ype en Willem
SoortMet illustraties
ISBN9789045118734
Afmeting20.7 x 17.1 x 1.8 cm
Gewicht491 gram
VormHardback
NUR282 - Fictie 7-9 jaar