Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2

Relaxklets!

Door: Florien van der Aar
  • Leeftijdscategorie < 12 jaar
  • Boek bevat 96 pagina's
€ 14,95
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 35,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Relaxklets!, voor kleine en grote druktemakers

Relaxklets! is een boek voor kinderen en ouders (2 - 99+ jaar) met yogaoefeningen, meditaties, massages, spelletjes en kletsvragen. Om samen te ontspannen en om volle hoofden leger te maken. Het boek is een hulpmiddel om rust en ontspanning te brengen in het hectische gezinsleven en een (nadere) kennismaking voor kinderen met yoga en mindfulness.
Relaxklets! staat vol praktische oefeningen; stap-voor-stap beschreven en makkelijk uit te voeren. Bij elke oefening staat de leeftijd vermeld: 2+, 4+, 6+ of 8+ en alle oefeningen zijn voorzien van vragen om samen met je kind verder te kletsen. Relaxklets! is leuk voor het hele gezin. Ook geschikt voor in de klas of opvang.

Een paar fragmenten uit het boek:

Lekker krassen
CREATIEF 
Krabbel en kras je tekenvel helemaal vol. Pak dan een andere kleur. Zoek vakjes in je tekening en kleur die in. Of teken figuurtjes in die vakjes. Kijk! Je hebt een heel andere tekening gekregen!

Rennende mieren
MASSAGE
Een miertje loop heel rustig rond TWEE VINGERS LOPEN OVER RUG 
Hij geniet van de zon CIRKELS WRIJVEN 

Relaxklets! is een nieuwe titel uit de succesvolle reeks van Kletsboeken en producten. Eerder verschenen Slaapklets! (4+), Slaapklets! deel 2 (6+), Kletsboek! (6+), Tienerklets! (12+), Vakantieklets! editie 1 en 2 (6+), Traktatieklets! (3+ en 6+) en het spel Familieklets!(6+).

Recensies
' Hoe fijn is dat: na een drukke school- en werkdag samen met je kind in tien minuten weer volkomen zen...Met Relaxklets lukt het!'
Kek Mama

'Relaxklets is een eigentijds doeboek met activerende en ontspannende oefeningen. De vragen geven stof tot nadenken over jezelf, de ander en je omgeving.' Helen Purperhart, kinderyoga.nl 

Product informatie

AuteurFlorien van der Aar, Michal Janssen
UitgeverijGezinnig
Verschenenaugustus 2014
TaalNederlands
SoortMet illustraties
ISBN9789081989381
Afmeting24.6 x 17.5 x 1.1 cm
Gewicht351 gram
VormHardback
NUR228 - Speel- en leerboeken (<12 jaar)