Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Pippa Leeuwenhart -Het leven volgens Pippa Leeuwenhart

Door: Barbara Tammes
  • Leeftijdscategorie 10-12 jaar
  • Boek bevat 160 pagina's
€ 15,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 35,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Sinds de scheiding van haar ouders heeft Pippa twee totaal verschillende levens. Doordeweeks woont ze bij haar moeder en hun paarden in een oude gare boerderij op het Platteland. En in het weekend woont ze bij haar vader in een poepchic appartement in de Grote Stad. Om lichtelijk gek van te worden. Gelukkig heeft ze haar dagboek. Daarin beschrijft (en tekent) Pippa wat ze meemaakt, maar zoekt ze ook verwarrende zaken uit, bijvoorbeeld over gevoelens (wat zijn het eigenlijk en waarom veranderen ze zo makkelijk?), vriendschap (hoe komt het dat je bij elke vriendin net iemand anders bent?) en verliefdheid (hoe weet je of je verliefd bent op het verliefd zijn of écht verliefd?) En dan moet Pippa een keuze maken waar zelfs haar dagboek haar niet bij kan helpen.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Wij zijn groot fan van de inspirerende hersenspinsels van Barbara Tammes! Wat een originele ideeën en inzichten! Het leven volgens Pippa Leeuwenhart is haar eerste kinderboek, met hele fijne illustraties en geestige taalgrapjes. Leuk meidenboek waar wij erg blij van worden!
Het boek heeft humor, is filosofisch en leerzaam. Tip voor meiden die van paarden houden en interesse hebben in meidendingen, verliefdheid en vriendschap. De illustraties passen heel goed bij de tekst en zijn nog grappig ook! (Brigitte) 

Product informatie

AuteurBarbara Tammes
UitgeverijQuerido
Verschenennovember 2015
TaalNederlands
SoortMet illustraties
ISBN9789045118772
SeriePippa Leeuwenhart
Afmeting21 x 15.5 x 1.6 cm
Gewicht413 gram
VormPaperback / softback
NUR283 - Fictie 10-12 jaar

In deze serie