Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Mus en kapitein Kwaadbaard en De 5 slangen

Door: Kevin Hassing
  • Deel 1
  • Leeftijdscategorie 10-12 jaar
  • Boek bevat 240 pagina's
€ 17,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Mus & kapitein Kwaadbaard en De 5 slangen van (stem)acteur Kevin Hassing is het eerste deel van een grappige, avontuurlijke serie voor jongens en meiden. Over een stoer weesmeisje, een kapitein met een klein hartje, plunderende piraten, bijzondere boswezens en nog veel meer! Met full colour illustraties van Linde Faas. Mus is wees en woont in Zeeburgerdam. Op een dag wordt het havenstadje opgeschrikt door plunderende piraten. Hun leider, Ramon, maakte ooit deel uit van een beruchte bende: De 5 Slangen. Mus weet gelukkig op tijd te ontsnappen en gaat hulp halen. Met alleen een bedeltje en de vage aanwijzing van een vrouw om kapitein Kwaadbaard te zoeken, gaat ze op weg. Kwaadbaard was vroeger ook lid van De 5 Slangen en is de enige die Ramon kan verjagen. Maar Kwaadbaard vinden is één ding, hem overtuigen om het zwaard weer op te pakken is een tweede. Gelukkig heeft Mus een belangrijke troef achter de hand… ‘Kevin Hassing schrijft sprankelend en humoristisch. Mus draagt met haar eigenzinnigheid zonder moeite een buitengewoon avontuurlijk verhaal over ontvoering, verloren liefde, rovers met zwaarden en stoere personages.’ Kirsten König, De Amsterdamse Kinderboekwinkel

Gelezen door De Kinderboekwinkel

'Mus en Kapitein Kwaadbaard: De Vijf Slangen' is een heerlijk 9+ boek! Kevin Hassing schrijft sprankelend en humoristisch. Mus draagt met haar eigenzinnigheid zonder moeite een buitengewoon avontuurlijk verhaal over ontvoering, verloren liefde, rovers met zwaarden en wolven - met stoere personages, krakende masten en af en toe een slok keelbrander. Ondanks herkenbare elementen uit het piratenleven, is Mus met kapitein Kwaadbaard origineel en eigen.

Voor liefhebbers van bijvoorbeeld 'Billy Extra Plankgas' van Yorick Goldewijk, 'Prutje' van Pieter Koolwijk en Jonne Kramers 'Het Raadsel van de Zee'.

Product informatie

AuteurKevin Hassing
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Verschenenoktober 2020
TaalNederlands
IllustratiesLinda Faas
SoortMet illustraties
ISBN9789024589609
SerieMus en kapitein Kwaadbaard
Afmeting22.4 x 14.9 x 2.7 cm
Gewicht472 gram
VormHardback
NUR283 - Fictie 10-12 jaar

In deze serie

Mus en kapitein Kwaadbaard en De Amorfe

Mus en kapitein Kwaadbaard en De Amorfe

Door: Kevin Hassing
€ 17,99
De wraak van de furie

De wraak van de furie

Door: Kevin Hassing
€ 17,99
Mus en kapitein Kwaadbaard en De 5 slangenDe Kinderboekwinkel Tip

Mus en kapitein Kwaadbaard en De 5 slangen

Door: Kevin Hassing
€ 17,99
Koers naar de Kraken

Koers naar de Kraken

Door: Kevin Hassing
€ 17,99