Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Mijn vriend Crenshaw

Door: Katherine Applegate
  • Leeftijdscategorie 10-12 jaar
  • Boek bevat 264 pagina's
€ 16,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 35,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Jackson houdt van feiten. Van dingen die waar zijn. Zoals twee-plus-twee-is-vier. Maar dan duikt Crenshaw op. Crenshaw is een zwart-witte kat. Hij is enorm groot en kan praten. Hij houdt van surfen en paarse jellybeans. En alleen Jackson kan hem zien…
Crenshaw was vroeger Jacksons denkbeeldige vriend. Waarom is hij plotseling terug? Jackson heeft wel andere dingen aan zijn hoofd… Dat zijn ouders geldproblemen hebben en ze misschien hun huis kwijtraken, bijvoorbeeld. Maar Crenshaw laat zich niet zomaar wegsturen.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

'Nu moet je weten dat ik geen type ben voor een denkbeeldige vriend (...) Ik hou van feiten.' Aldus Jackson, die wanneer zijn familie alles kwijtraakt plotseling weer geconfronteerd wordt met kat Crenshaw, zijn enorme imaginaire vriend. Kan Crenshaw hem helpen de problemen op te lossen? Een origineel verhaal over familie, vriendschap en loyaliteit – van de schrijfster van het veelgeprezen Ik ben een gorilla. (Kirsten - De Kinderboekwinkel)
Een heel aangrijpend, droevig en mooi boek. Het is prachtig geschreven en vertelt hoe een dapper gezin omgaat met tegenslag. Ook zeer geschikt om voor te lezen! (Rietje - De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurKatherine Applegate
UitgeverijQuerido Kinderboek
Verschenenapril 2017
TaalNederlands
VertalingAnnelies Jorna
SoortMet illustraties
ISBN9789045119960
Afmeting19.8 x 13.8 x 2.8 cm
Gewicht396 gram
VormHardback
NUR283 - Fictie 10-12 jaar