Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Mij niet gezien

Door: Meg Rosoff
  • Leeftijdscategorie > 15 jaar
  • Boek bevat 208 pagina's
€ 20,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Mij niet gezien (Picture me Gone) is het nieuwe verhaal van Meg Rosoff, die tien jaar geleden met Hoe ik nu leef (How I live now) de wereld veroverde en vele prijzen in de wacht sleepte. In Mij niet gezien gaat het over de 12-jarige Mila. Als geen ander voelt ze mensen feilloos aan en kan ze situaties goed inschatten. Wanneer een goede vriend van haar vader vermist wordt, denkt ze te kunnen helpen door naar aanwijzingen te zoeken. Maar wanneer hij onvindbaar blijft, begint ze hevig aan zichzelf te twijfelen. Heeft ze iets belangrijks over het hoofd gezien?

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Schrijfster Meg Rosoff is winnaar van de Astrid Lindgren Memorial Award 2016! De ALMA is de grootste prijs ter wereld op het gebied van kinder- en jeugdliteratuur. De Zweedse overheid stelde de prijs in 2002 in. De prijs gaat naar een auteur, illustrator of organisatie die in de geest van Astrid Lindgren werkt.
Bijzonder verhaal over Mila die samen met haar vader op zoek gaat naar diens verdwenen vriend. Tijdens deze reis ontdekt ze de ware vriendschap en maakt ze kennis met het ingewikkelde leven dat een volwassene soms kan hebben. Mooi boek dat je snel wilt uitlezen! Aparte schrijfstijl: zonder leestekens...! (De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurMeg Rosoff
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Verschenenmei 2016
TaalNederlands
VertalingJenny de Jonge
SoortMet illustraties
ISBN9789024570119
Afmeting21.8 x 15 x 2.7 cm
Gewicht404 gram
VormHardback
NUR285 - Fictie 15+