Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2

Kat en Vis

Door: Alain Clark
  • Leeftijdscategorie < 6 jaar
  • Boek bevat 48 pagina's
€ 14,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 12,50

  • Inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
levertijd 3-4 werkdagen

Omschrijving

Kat en Vis wonen samen in een huis. Vis woont in zijn kom op het tafeltje bij het raam en Kat ligt vaak in een hoekje van de kamer te slapen. Vis is nieuwsgierig en stelt Kat veel vragen over de wereld buiten zijn kom. Ze fantaseren samen over beroemd worden, vliegen naar de maan en nog veel meer... Grappige en korte (voorlees)verhaaltjes, met prachtige illustraties van Loes Riphagen.

KIDDO-Leespluimwinnaar mei 2018
Jurycommentaar: 'De titel is al meteen grappig: ‘Kat en Vis’, geen kat en muis? Opletten geblazen dus.
Deze korte verhalen met dikwijls een grappige, verrassende uitkomst, lenen zich goed om voor te lezen voor het slapen gaan of om na een intense activiteit even tot rust te komen en met elkaar te lachen om die gekke Kat en Vis of te filosoferen over omgaan met angst, onweer, mogelijkheden en beperkingen. Vooral oudere kleuters zullen de taalvondsten kunnen waarderen en ook willen gaan rijmen na het verhaal ‘Rijmen’.
Alain Clark vertelde de verhalen ’s avonds aan zijn zoon en bundelde ze in dit boek. De tekeningen van Loes Riphagen vullen de verhalen mooi aan. Zij weet de humor die in de verhalen zit raak te vertalen met haar collagestijl tegen sterke achtergrondkleuren.’

Product informatie

AuteurAlain Clark
UitgeverijMoon
Verschenenjanuari 2018
TaalNederlands
IllustratiesLoes Riphagen
SoortMet illustraties
ISBN9789048839865
Afmeting22.7 x 19.4 x 1 cm
Gewicht305 gram
VormHardback
NUR273 - Prentenboeken (<6 jaar)