Vergroten
Foto 1 van 1
De Kinderboekwinkel Tip

Het Klokhuis onderneemt - Dat is je eigen zaak!

Door: Paulien Smeulders
  • Leeftijdscategorie 10-12 jaar
  • Boek bevat 128 pagina's
€ 15,99
  • gratis verzenden vanaf € 30,00

  • inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

  • afhalen in de winkel is gratis!

op voorraad
Op werkdagen voor 13.00 uur besteld morgen in huis

Omschrijving

Het Klokhuis Onderneemt - Dat is je eigen zaak! Annemarie Bon & Paulien Smeulders Een must have voor alle jonge ondernemers Jong ondernemen is de toekomst Is ondernemen iets voor volwassenen? Ben je gek! Kinderen zijn juist heel goed in staat om een eigen zaak te beginnen. Ze zijn creatief en zien veel kansen. Loop maar eens rond op een vrijmarkt, dan zie je wat ondernemen is! In Dat is je eigen zaak! krijgen kinderen handige instructies en veel tips van leeftijdgenoten en andere succesvolle ondernemers. Waar begin je? Hoe zet je je ideeën om in iets concreets? Waar moet je allemaal aan denken? Marketing, winst maken, pitchen en sociaal ondernemen: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Alles komt aan bod voor de ondernemers van de toekomst!

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Bij De Kinderboekwinkel weten we hoe het is om een eigen zaak te hebben. En we snappen heel goed dat andere mensen dat ook wel willen weten. Hoe begin je een bedrijf? Waar moet je allemaal aan denken? Wie gaat je spullen kopen? Hoeveel moeten klanten betalen? Hoe maak je een bedrijfsplan? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf blijft bestaan?
Het TV programma het Klokhuis helpt je met het beginnen van een eigen bedrijf. Niet alleen met een serie programma’s op TV, maar ook met een boek. “Dat is je eigen zaak” is geschreven door journalist/redacteur Paulien Smeulders en kinderboekenschrijver Annemarie Bon.
Het starten van een eigen bedrijf lijkt heel ingewikkeld, maar als je met koningsdag oude spullen te koop aanbiedt, haren knipt, of liedjes zingt, heb je al een goed begin gemaakt. En stel nou dat het goed loopt, dat je het hartstikke leuk vindt, dat blijkt dat je heel goed bent in handel of een geweldig idee hebt om de wereld beter te maken. Dan is het toch fantastisch als je daar je dag mee kunt vullen en je boterhammen mee kunt betalen?
“Dat is je eigen zaak” geeft op een kleurrijke en overzichtelijke wijze enorm veel informatie aan jonge ondernemers. Het is niet zomaar een leerboek. Er staan verhalen in over successen van jonge ondernemers (van 9 tot 18 jaar), maar ook tips, strips en vrolijkheden.
Wij zijn al ondernemers, en ook al weer wat ouder dan de doelgroep van dit boek (kinderen van 10 jaar en ouder), maar toch vonden we het boek leuk, leerzaam en stimulerend. Een goede samenwerking van de schrijvers, uitgeverij Kluitman, de NTR en de Kamer van koophandel. (Aby, De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurPaulien Smeulders, Annemarie Bon
UitgeverijKluitman
Verschenennovember 2017
TaalNederlands
IllustratiesSuzanne Hertogs, Anne de Laat
SoortMet illustraties
ISBN9789020673647
Afmeting24.3 x 24 x 1.7 cm
Gewicht757 gram
VormHardback
NUR283 - Fictie 10-12 jaar