Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Het Grote Gouden Fiep Boek

Door: Fiep Westendorp
  • Leeftijdscategorie 4-5 jaar
€ 15,50
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 12,50

  • Inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op voorraad
Op werkdagen voor 13.00 uur besteld morgen in huis

Omschrijving

Wie wil dat nou niet? Een heerlijk dik Gouden Voorleesboek vol tekeningen van Fiep Westendorp. Wat een feest! Met o.a. Toermalijn, vele vrolijke Fiep-kinderen, het beroemde kattenduo Pim & Pom en nog veel meer dierentekeningen. Met: Pim & Pom – Poezenmanieren, Kinderfeestjes, Rijmpjes en versjes uit de gouden doos, Van lente tot winter en Het geheim van Toermalijn. 100 jaar Fiep Westendorp... dat verdient een groot Gouden Boek!

Gelezen door De Kinderboekwinkel

In de reeks Gouden boeken is dit een prachtig exemplaar voor alle Fiep-fans. In 2016 was het 100 jaar geleden dat Fiep Westendorp werd geboren en ter gelegenheid hiervan bracht uitgeverij Rubenstein dit boek uit. 
Dit heerlijke voorleesboek met prachtige kleurenillustraties staat vol met gedichtjes van Hans van der Voort en met rijmpjes en versjes uit de 'nieuwe oude doos' van Han Hoekstra. De belevenissen van het poezenduo Pim en Pom worden beeldend beschreven: 'In de poezenogen gaan 's nachts lichtjes aan die als zaklantaarntjes door het donker gaan.' Kers op de taart is het verhaal over de bijzondere knuffel Toermalijn, geschreven door Mies Bouhuys. Het verscheen oorspronkelijk in 1987 als Boboboek. Voor jonge kinderen is dit een leuke kennismaking met het werk van Fiep, voor ouderen een feest van herkenning. Het staat in ieder geval garant voor uren voorleesplezier! (Louise, De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurFiep Westendorp, Han G. Hoekstra, Mies Bouhuys, Hans van der Voort
UitgeverijRubinstein b.v.
Verschenenjuli 2016
TaalNederlands
SoortMet illustraties
ISBN9789047621485
SerieGouden Voorleesboeken
Afmeting25.4 x 19.7 x 2.1 cm
Gewicht861 gram
VormHardback
NUR272 - Kleuterboeken