Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Het donker

Door: Lemony Snicket
  • Leeftijdscategorie < 6 jaar
  • Boek bevat 40 pagina's
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 35,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

uitverkocht

Omschrijving

Het donker woont in hetzelfde huis als Laszlo. Meestal blijft het netjes in de kelder. Gelukkig maar, want Laszlo is bang voor het donker. Dat het donker niet bang is voor Laszlo, blijkt als het op een nacht naar zijn kamer komt geslopen...
In dit poëtische boek bundelen twee gelauwerde talenten hun krachten. Ze gaan de strijd aan met een universele kinderangst en steken kinderen een hart onder de riem, want uiteindelijk overwint Laszlo zijn angst voor het donker.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Het is spannend, geheimzinnig, stoer en heerlijk om voor te lezen! Soms ben je ergens bang voor, dan lees je dit boek en voel je je helemaal dapper worden. En prachtig geschreven:  "Jij bent misschien bang voor het donker, maar het donker is niet bang voor jou. Daarom is het donker altijd bij je in de buurt." en "Het donker bleef bij Laszlo in huis wonen, maar daar had Laszlo nooit meer last van." Ik heb dit boek heel, heel vaak gelezen en voorgelezen. Voorgelezen aan mijn neefjes en nichtjes van 1 en 3, maar ook aan volwassenen. Iedereen vindt het prachtig en spannend. Soms sla ik het gewoon even open om naar de prachtige prenten te kijken. (Emma)

Product informatie

AuteurLemony Snicket
UitgeverijGottmer
Verschenenoktober 2014
TaalNederlands
IllustratiesJon Klassen
VertalingEdward van de Vendel
SoortMet illustraties
ISBN9789025758288
Afmeting26.1 x 19.7 x 1.1 cm
Gewicht368 gram
VormHardback
NUR273 - Prentenboeken (<6 jaar)