Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Help! Een slang in de klas

Door: David Walliams
  • Leeftijdscategorie < 6 jaar
€ 9,95
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Meester Snugger vertelt de kinderen van zijn klas dat het morgen breng-je-huisdier-meenaar-schooldag is. Miranda neemt haar slang Penelope mee, maar dat ziet juf Woest, de directrice, absoluut niet zitten. Hardhandig maakt de juf een eind aan het feestje, maar dat laat Penelope niet zomaar gebeuren ... Een nieuw knotsgek en beestachtig prentenboek van het topduo David Walliams & Tony Ross.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Als je op zoek bent naar kinderboeken met een wat tegendraadse moraal, met opstandige kinderen, niet altijd even slimme volwassenen, en aardig wat ondeugendheid kan je daarvoor terecht bij de boeken van Roald Dahl, Astrid Lindgren, Annie M.G. Schmidt, Reggie Naus, en ook bij David Walliams. Deze laatste Brit is vooral bekend van zijn leesboeken voor acht-plussers, maar hij heeft ook een briljant prentenboek gemaakt: "Help, een slang in de klas". De opperjuf vindt beesten (en slangen) maar niets, maar alle kinderen en de meester zien er de voordelen van. Slangen (en vooral hele grote!) kunnen helpen met lezen en schrijven, ze dienen soms als klimrek en als stoel en kunnen zelfs vervelende opperjuffen opeten. 
Goed geschreven, leuke grappen, prachtige wild-absurde tekeningen van Tony Ross, een tof verhaal, wat wil je nog meer? Misschien ook een meterslange slang als huisdier!
Uiterst geschikt voor eigenwijze kinderen van een jaar of 5,6,7, voorlezers die iets te verhapstukken hebben met een schooldirecteur, onverantwoordelijke ooms, tantes, opa’s en oma’s, en voor dierenliefhebbers. (Aby, De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurDavid Walliams
UitgeverijClavis bvba
Verschenenaugustus 2017
TaalNederlands
IllustratiesTony Ross
SoortMet illustraties
ISBN9789044829693
Afmeting27.9 x 27.6 x 1.2 cm
Gewicht521 gram
VormHardback
NUR273 - Prentenboeken (<6 jaar)