Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Heksje Lilly in sprookjestoverland

Door: Knister
  • Leeftijdscategorie 7-9 jaar
  • Boek bevat 112 pagina's
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 16,95

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

uitverkocht

Omschrijving

In Heksje Lilly in sprookjestoverland maakt Lilly er weer een magische puinhoop van. Lilly kijkt uit naar het weekend, omdat ze dan gaat logeren bij haar oma. Lilly en haar oma vertellen elkaar dan altijd sprookjes, waaraan ze van alles veranderen zodat ze grappig worden. Nu komt Lilly op het idee om een aantal leuke sprookjesfiguren tot leven te toveren. Maar dat loopt niet helemaal zoals Lilly het bedoeld had... Veel leesplezier met dit vrolijke Heksje Lilly-boek met sprookjesfiguren in de hoofdrol

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Fijn! Een vrolijk nieuw boek in de Heksje Lilly reeks. Lilly lijkt een gewoon meisje maar met haar geheime toverboek is ze een echt heksje. In dit verhaal gaat ze bij oma logeren en tovert ze sprookjesfiguren uit het boek tot leven...zou dat wel goed gaan?
De mooi vormgegeven boekjes zijn vlot geschreven. Het lettertype is open en goed leesbaar. Met het fijne leeslint kun je goed bijhouden waar je in het boek gebleven bent. Leuk zijn de tovertrucs achter in het boekje die je echt (niet) thuis moet uitproberen!

Leeftijd : 6-9

Product informatie

AuteurKnister
UitgeverijKluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij
Verschenenjuni 2015
TaalNederlands
IllustratiesBirgit Rieger
VertalingMerel Leene
SoortMet illustraties
ISBN9789020683714
SerieHeksje Lilly
Afmeting21.3 x 15.9 x 1.5 cm
Gewicht317 gram
VormHardback
NUR282 - Fictie 7-9 jaar