Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Heb jij misschien Olifant gezien?

Door: David Barrow
  • Leeftijdscategorie < 6 jaar
  • Boek bevat 32 pagina's
€ 14,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Dit veelbelovende prentenboek is voor ons nu al dé ontdekking van 2017! Dit debuut van bekroond talent David Barrow is een aanwinst voor de boekenkast: een komisch verhaal en indrukwekkende illustraties zijn gegarandeerd genot om voor te lezen.
Een jongetje speelt verstoppertje met een olifant. Het jongetje telt tot tien en de olifant gaat zich verstoppen - dat kan hij HEEL ERG goed, waarschuwt hij nog. En hij krijgt gelijk! Hoewel de lezer hem duidelijk kan zien zitten, staart het jongetje steeds weer verbaasd in het rond. Waar kan Olifant toch gebleven zijn? Zelfs zijn vader en moeder kijken er zo overheen!
Heb jij misschien Olifant gezien? is het eerste prentenboek van David Barrow, die in 2015 werd bekroond met de Sebastian Walker Award voor de meest veelbelovende kinderboekenillustrator van Groot-Brittannië. Het komische verhaal en de prachtige prenten in waterverf maken dit boek een genot om keer op keer voor te lezen.

KIDDO-Leespluimwinnaar juni 2017
Jurycommentaar: ‘Een grappig, simpel verhaal met duidelijke tekeningen waar veel over te praten en te lachen valt met een groepje peuters en kleuters. Zien zij waar Olifant zich verstopt heeft?’

Zilveren Penseel t/m 3 jaar 2018

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Een heerlijk, humoristisch prentenboek! Het verhaal is erg grappig en de illustraties erbij maken het tot een bijzonder leuk boek. Voorlezen wordt heerlijk interactief met dit boek! Aanrader voor de liefhebbers van Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft en Het boek zonder tekeningen. (Louise, De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurDavid Barrow
UitgeverijGottmer
Verschenenfebruari 2017
TaalNederlands
VertalingJ.H. Gever
SoortMet illustraties
ISBN9789025766825
Afmeting28.3 x 22.5 x 1 cm
Gewicht436 gram
VormHardback
NUR273 - Prentenboeken (<6 jaar)