Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Hand in hand door de seizoenen

Door: Mark Sperring
  • Leeftijdscategorie < 6 jaar
  • Boek bevat 24 pagina's
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 12,50

  • Inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

uitverkocht

Omschrijving

Hand in hand, dat voelt fijn.Jouw hand in de mijne. Zo moet het zijn.Maak een reis door de seizoenen en deel de wonderen om je heen met degenen die je het dierbaarst zijn.Dit tedere en hartverwarmend verhaal op rijm bevat ontroerende illustraties - een pareltje om keer op keer te lezen.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Als een boek ‘hand in hand’ heet, denken wij al snel dat het over Rotterdamse voetballers gaat. Maar het prachtige prentenboek ‘hand in hand door de seizoenen’ gaat over iets heel anders.
Een muis en een muizenkindje lopen door een lieflijk landschap, dat met de wisseling van de seizoenen van kleur verandert, en steeds andere bewoners laat zien. De oude muis rijmt er op los, zingt over de schoonheid van het leven, vriendschap en naastenliefde.
Het zijn fraaie platen, met figuren die haast uit reliëfpapier geknipt lijken. Ee herfstige uil valt enorm op, je verwacht even dat de muizen zullen schrikken van deze muizeneter, maar in dit boek loopt alles goed af, want ‘met jouw hand in de mijne, voelen we ons nooit alleen.’
Een tof prentenboek voor ouders en kinderen die mooie platen, een goed gevoel en wat ontroering wel weten te waarderen. 
De Duitse illustrator, Britta Teckentrup , is in Nederland ook bekend met het prachtige ‘Sst, de tijger slaapt’. De Engelstalige schrijver Mark Sperring heeft ook al aardig wat mooi werk op zijn naam staan, waaronder het geestige ‘de grote max-gaat-nog-niet-naar-bed show’ en ‘bedtijd voor Boo’. (Aby, De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurMark Sperring, Britta Teckentrup
UitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Verschenenjuni 2017
TaalNederlands
VertalingKirsten Verhagen
SoortMet illustraties
ISBN9789048315093
Afmeting25.3 x 25.3 x 1.4 cm
Gewicht403 gram
VormHardback
NUR273 - Prentenboeken (<6 jaar)