Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Er is geen vorm waarin ik pas

Door: Erna Sassen
  • Leeftijdscategorie 13-15 jaar
  • Boek bevat 144 pagina's
€ 15,99
  • gratis verzenden vanaf € 30,00

  • inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

  • afhalen in de winkel is gratis!

op bestelling leverbaar
levertijd 3-4 werkdagen

Omschrijving

Tot en met de vierde ging alles eigenlijk vanzelf maar sinds ik in de vijfde zit is er een hoop veranderd. Volgens mijn mentor heb ik TE lange tijd TE hard gewerkt en volgens mijn moeder ben ik TE perfectionistisch. Jajaja. Dat is een van de grootste nadelen van volwassenen: ze denken altijd beter te weten dan jijzelf wat er met jou aan de hand is. Daarbij vergeten ze voor het gemak maar even dat tachtig procent van ons leven zich afspeelt buiten hen om. En dat ze dus meestal geen flauw idee hebben. Dat laatste ligt ook een beetje aan ons. Want wij vertellen niks. Maar dan nog. Er zijn dingen die je niet kan vertellen. Aan niemand. Over liefde bijvoorbeeld. En hoe stom je bent geweest.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Een boek over de zoektocht van een 16-jarige naar haar identiteit. Het gaat over liefde, vriendschap, onzekerheid en ontluikende seksualiteit. Mooi boek en goed geschreven.
Brigitte van De Kinderboekwinkel: "Het is een prachtig en humorvol boek. Ik heb het in één adem uitgelezen! Het boek is geschreven vanuit Tessel zelf. Daardoor kom je als lezer heel dicht bij haar innerlijke stem. Je voelt Tessels onzekerheid, verwarring en verdriet en hoe lastig het soms is om puber te zijn. Ze spaart zichzelf niet en is pijnlijk eerlijk over haar gevoelens en dat wat haar bezighoudt. Zo denkt ze, als ze Evelien - een moeder die rouwt om haar overleden dochter - graag wil bezoeken: "Hoe vaker ik erover nadacht, hoe meer ik me ervoor schaamde. Wie dacht ik wel dat ik was en wat had ik in godsnaam daar te zoeken? Ik kon niet stoppen met mezelf te veroordelen."
Er is geen vorm waarin ik pas is een prachtig, goed geschreven boek over de zoektocht van Tessel naar een eigen identiteit. Erna Sassen geeft na Dit is geen dagboek en Kom niet dichterbij, opnieuw blijk van hoe goed ze zich kan verplaatsen in de leefwereld van jongvolwassenen. Een aanrader voor alle jonge mensen vanaf 15 jaar.
 

Product informatie

AuteurErna Sassen
UitgeverijLeopold
Verschenenseptember 2016
TaalNederlands
SoortZonder illustraties
ISBN9789025869717
Afmeting21.4 x 14.1 x 2.5 cm
Gewicht405 gram
VormPaperback / softback
NUR284 - Fictie 13-15 jaar