Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Eilanddagen

Door: Gideon Samson
  • Leeftijdscategorie 10-12 jaar
  • Boek bevat 216 pagina's
€ 15,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 35,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Ze kunnen je hand pakken en ze kunnen met je dansen, ze kunnen je op het eiland laten blijven en met je naar de sterren kijken, maar aan het eind van het liedje komt het er wel gewoon op neer dat zij verkering hebben (of hoe je dat ook noemt). En jij dus niet. Zo zit het toch? Bekroond met een Vlag en Wimpel 2017. Gideon Samson schrijft al meer dan tien jaar kinderboeken. Met zijn werk won hij verschillende prijzen, waaronder de Gouden Griffel, de Gouden Lijst en tweemaal een Zilveren Griffel.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Een prachtig, zomers boek over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens en een meisje. In het verhaal zitten op een subtiele manier veel lastige thema's verpakt. De vertelvorm is even wennen, maar zorgt ervoor dat je je heel direct aangesproken voelt. Alsof je als een toeschouwer bent die toch deel uitmaakt van het verhaal. 
"Jaak. Je bent weleens vaker zo genoemd, maar nog nooit klonk het zo goed als nu. 'Oké,' antwoord je, want het lijkt je erg oké, en als je even later in je eentje terug naar de steeg loopt, begrijp je dat er een vrij grote kans bestaat dat de vakantie heel anders wordt dan je in alle dagen hiervoor hebt gedacht." 
(Brigitte - De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurGideon Samson
UitgeverijLeopold
Verschenenjuni 2016
TaalNederlands
SoortZonder illustraties
ISBN9789025868079
Afmeting22.3 x 14.8 x 2.4 cm
Gewicht425 gram
VormHardback
NUR283 - Fictie 10-12 jaar