Vergroten
Foto 1 van 1
De Kinderboekwinkel Tip

Dino's bestaan niet

Door: Mark Janssen
  • Leeftijdscategorie < 6 jaar
€ 16,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Met zijn eerste eigen prentenboek, Niets gebeurd, veroverde Mark Janssen binnen- en buitenland. In dezelfde gedurfde, sprankelende stijl vertelt Mark nu het verhaal over twee broertjes die op dinojacht gaan. Nou ja, de oudste en meest stoere broer doet alsof, maarvoor de jongste is het allemaal heel serieus. En terecht! Hij ziet wat zijn oudere broer allemaal niet ziet. Als zijn grote broer dan ook nog eens ter geruststelling 'Dino's bestaan niet!' roept, neemt het verhaal een onverwachte wending. Schitterende uitklapplaten tonen keer op keer in welke gevaarlijke situatie de broers zich bevinden, want niets is wat het lijkt en de Grote Gevaarlijke Dino's liggen overal op de loer. Het is verrukkelijk griezelen in dit ontdekboek. En wie het uit heeft, zal altijd overal wel twee keer kijken, want die bomen... die vormen... die bulten... zijn misschien wel… dinosaurussen!

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Van sommige boeken lijkt het wel alsof iedereen ze geweldig vindt. Alle recensies zijn goed. Alle collega’s zijn lyrisch. Alle klanten vinden ze top. De klanten vragen er zelfs al om voordat het boek is verschenen, en trekken het bijna uit je handen als het in een van de dozen van de groothandel binnenkomt. 
'Dino’s bestaan niet' van Mark Janssen is zo’n boek. Mark Janssen is veeltekenaar. Meer dan 300 boeken illustreerde hij: van AVI-boek-kindertjes tot pakjespiraten, van voetbalgoden, tot toffe fietsen. Zijn werk is herkenbaar; vol, vrolijk, kleurrijk. Overal staat wel iets getekend. En nu heeft Mark Janssen voor het eerst een boek in zijn eentje gemaakt. Zelf bedacht, zelf geschreven, zelf getekend. 
Twee kinderen gaan op Dinojacht in het bos. De ene is wat avontuurlijker dan de andere. Ze kijken en zoeken overal, maar hoewel het bos er tamelijk spannend en eng uitziet, en dino’s ook wel iets zijn om bang voor te wezen, vinden ze geen enkele dino. Maar wij, als lezer/kijker, zien dat de werkelijkheid veel spannender is dan de zoekende kinderen denken te weten. Man, wat een gevaren hebben ze doorstaan. De dino’s zitten overal!
Iedereen is enthousiast over dat boek, en wij ook. We zijn laaiend enthousiast. Erg mooi, erg leuk, erg spannend boek. En wat tof om het met een kind naast je voor te lezen en te bekijken. Of om je als ouder in je eentje te verwonderen over het talent van Mark Janssen. (Aby, De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurMark Janssen
UitgeverijLemniscaat B.V., Uitgeverij
Verschenenseptember 2017
TaalNederlands
SoortMet illustraties
ISBN9789047709176
Afmeting33.5 x 25.2 x 1.1 cm
Gewicht541 gram
VormHardback
NUR273 - Prentenboeken (<6 jaar)