Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

De kleren van Sinterklaas

Door: Paul Biegel
  • Leeftijdscategorie < 6 jaar
  • Boek bevat 28 pagina's
  • gratis verzenden vanaf € 30,00

  • inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

  • afhalen in de winkel is gratis!

uitverkocht

Omschrijving

Anouk weet het zeker: Sinterklaas komt bij haar logeren. Ze heeft het zelf gezien: in de logeerkamer stond een koffer met daarin de kleren van Sinterklaas. Maar niemand gelooft haar. Zelfs wanneer ze hem in de nacht van 4 op 5 december heeft gezien gelooft niemand op school haar. Anouks vriendin Laura doet een voorstel: ze komen Anouk de volgende dag ophalen op weg naar school. Dan hoeft Sinterklaas niet te werken. Anouk doet geen oog dicht van de zenuwen… Maar de volgende dag blijkt Sinterklaas inderdaad aan het ontbijt te zitten! Het is waar: daar waar zijn kleren zijn, is Sinterklaas zelf ook.

Van dit Sinterklaasverhaal van Paul Biegel heeft Sanne te Loo een prachtig prentenboek gemaakt. Het boek staat vol vrolijke en kleurrijke tekeningen. Dit is het eerste prentenboek op basis van een verhaal van Paul Biegel. 

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Schattig verhaal dat gelezen kan worden door kinderen die het geheim van Sinterklaas al kennen, maar ook voorgelezen kan worden aan de kleintjes. Beide groepen zullen het anders interpreteren. Het boek heeft voor een prentenboek veel tekst, waardoor het bijna eerder een (voor)leesboek wordt, maar dat is totaal niet storend.

Product informatie

AuteurPaul Biegel
UitgeverijLemniscaat, Uitgeverij
Verschenenoktober 2008
TaalNederlands
IllustratiesSanne te Loo
SoortMet illustraties
ISBN9789047701118
Afmeting29.3 x 24.9 x 1 cm
Gewicht437 gram
VormHardback
NUR273 - Prentenboeken (<6 jaar)