Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

De honden

Door: Allan Stratton
  • Leeftijdscategorie 13-15 jaar
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 35,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

uitverkocht

Omschrijving

Jeugdboek De honden van Allan Stratton is een spannende thriller voor jongeren vanaf 13 jaar.

Cameron en zijn moeder zijn al vijf jaar op de vlucht voor Camerons gewelddadige vader. In de kelder van hun nieuwe huis, een afgelegen, verlaten boerderij, vindt Cameron een halfvergane map met angstaanjagende kindertekeningen. De beelden laten hem niet los en hij gaat op onderzoek uit. Alles wijst erop dat de vorige bewoners een gewelddadige dood gestorven zijn; Cameron verdenkt de boer die naast hen woont. Maar terwijl hij het mysterie probeert te ontrafelen, raakt hij steeds meer verstrikt in zijn eigen angsten...

Allan Stratton is een veelbekroonde Canadese auteur en toneelschrijver. Voor zijn eerdere jeugdboeken ontving hij prijzen als de Printz Honor Book Award en de Canadian Library Association Best Book Award. Zijn boeken zijn uitgegeven in vijftien landen.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Als jij van thrillers houdt dan kun je je lol op met dit griezelige boek! Het is een echte pageturner. Het allergriezeligst is wel dat je als lezer geen idee hebt wat er nu echt gebeurt en alleen weet wat er zich in het hoofd van Cameron afspeelt. Deze psychologische thriller is spannend tot de allerlaatste bladzijde en gaat over geesten, doodsangsten en gek worden tegelijk. Zeker niet geschikt voor kinderen die snel bang zijn!
Genomineerd voor de Gouden Lijst 2016 vertaalde boeken! (Brigitte - De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurAllan Stratton
UitgeverijGottmer
Verschenenfebruari 2015
TaalNederlands
VertalingAnnelies Jorna
SoortZonder illustraties
ISBN9789025758806
Afmeting21.1 x 13.4 x 2.8 cm
Gewicht410 gram
VormPaperback / softback
NUR284 - Fictie 13-15 jaar