Vergroten
Foto 1 van 1
De Kinderboekwinkel Tip

De Grot

Door: Rob Hodgson
  • Leeftijdscategorie < 6 jaar
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 12,50

  • Inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

uitverkocht

Omschrijving

Hoewel de wolf alles probeert om het kleine diertje uit de grot te lokken, lijkt niets te werken. Maar wat gebeurt er als het hem eindelijk toch lukt? Dit vrolijke verhaal laat je niet alleen hardop lachen, het zal je ook ENORM verrassen.

Rob Hodgson werd in 1988 geboren in een plaatsje aan de zuidkust van Engeland. Hij studeerde Illustration aan de Plymouth University. Tegenwoordig woont hij in Bristol, waar hij hele dagen lekker knutselt (en knoeit) en zo de mooiste illustraties, papieren kwaliteitsstationery en boeken maakt. Rob noemt Picasso, John Cage en The Beach Boys van grote invloed op zijn werk. Robs hobby's zijn dieren, skateboards, waarnemingspsychologie en het verzamelen van gek speelgoed. De grot is zijn eerste prentenboek.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Wij krijgen regelmatig boeken in handen waar we blij van worden. ‘De grot’ van Bob Hodgson is zo’n boek. Een prentenboek over een hongerige wolf die een klein diertje in een grot belaagt. De wolf, die duidelijk honger heeft, probeert het kleine diertje naar buiten te lokken. Het diertje in de grot hoeft niet zo nodig naar buiten, totdat hij een heerlijke donut met spikkels ruikt. Dat verandert de zaak! De wolf is heel even blij, totdat hij ontdekt dat het kleine diertje helemaal niet zo klein is, maar zo groot als een grote (en hongerige) beer. En dan worden de rollen omgedraaid.
Het boek is fijn vormgegeven en vrolijk aansprekend geïllustreerd, en laat niet alleen de wolf en de beer zien, maar ook andere beesten. Zo is er een geweldige bijrol weggelegd voor een wurm.
Het prentenboek-debuut van de Britse illustrator Bob Hodgson is ook prima geschikt voor 4-jarigen. (Aby, De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurRob Hodgson
UitgeverijBBNC Uitgevers
Verschenenaugustus 2017
TaalNederlands
VertalingDenise Bos
SoortMet illustraties
ISBN9789045321622
Afmeting28.3 x 24.7 x 1 cm
Gewicht426 gram
VormHardback
NUR273 - Prentenboeken (<6 jaar)