Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

De boom in 4 seizoenen

  • Leeftijdscategorie 1-3 jaar
  • Boek bevat 16 pagina's
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 12,50

  • Inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

uitverkocht

Omschrijving

Kom eens een jaar lang in de tuin kijken en ontdek de seizoenen! Dit boek bevat verschillende leesniveaus, waardoor alle kinderen actief mee kunnen doen: ze kunnen hun eigen verhaal bedenken door alle details te bekijken, de dieren na te doen, te praten over wat ze al kennen; of ze kunnen zich mee laten voeren door de sfeervolle tekst terwijl ze de prachtige illustraties bekijken. Op elke bladzijde verschijnen nieuwe elementen en zijn er andere die weer verdwijnen. Dit nodigt kinderen uit om zich uit te drukken, goed te observeren en hun woordenschat te ontwikkelen.

Gelezen door De Kinderboekwinkel

De boom in 4 seizoenen is een heerlijk aanwijs-, klets- en ontdekboek voor peuters. Elke pagina nodigt uit om van alles te weten te komen over het leven van de boom en zijn dierenvrienden. Dit komt vooral door de gaten in de stevige kartonnen pagina’s. Die bieden grappige doorkijkjes onder de grond en tussen de boomtakken. Wie schuilen er in de boom als de eerste herfstblaadjes vallen? En schiet daar niet een paddenstoel uit de grond? Kijk: daar slapen de muis en de mol als Koning Winter in het land is. Hé, let eens op: het voorjaarszonnetje schijnt. Welk dier kruipt daar uit zijn holletje? Om gezellig samen te lezen, terwijl buiten de regen tegen de ramen klettert.
De Franse illustrator Nicole Colas Des Francs maakte eerder Een dag aan zee, met allerlei leuke weetjes over het weer.(Susanna, De Kinderboekwinkel)

Product informatie

UitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Verschenenoktober 2017
TaalNederlands
IllustratiesNicole Colas des Francs
VertalingFélice Portier
SoortMet illustraties
ISBN9789048315444
Afmeting22 x 18.1 x 2.1 cm
Gewicht477 gram
VormHardback
NUR271 - Peuterboeken