Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Carve the mark

Door: Veronica Roth
  • Deel 1
  • Leeftijdscategorie > 15 jaar
  • Boek bevat 416 pagina's
€ 9,99
  • Gratis verzending

  • Inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
levertijd 3-4 werkdagen

Omschrijving

Het nieuwe boek van de auteur van de Divergent-serie! In dit fantastische sciencefiction-verhaal creëert Veronica Roth een universum waarin iedereen een unieke gave heeft. Cyra’s gave geeft haar pijn, maar ze kan ook anderen onnoemelijk veel pijn doen. Haar broer Ryzek heerst als een tiran over hun planeet, Shotet. Ryzek misbruikt Cyra’s gave om zijn vijanden te martelen. Maar Cyra is veel meer dan een wapen in handen van haar broer: ze is snel, veerkrachtig en slimmer dan hij denkt. Wanneer Akos uit het naburige rijk Thuve als gevangene in Cyra’s wereld terechtkomt, lijkt de vijandschap tussen hun landen en hun families onoverkomelijk. Samengebracht door het lot moeten ze een allesbepalende keuze maken.
Over de Divergent-serie:
'Fans van De Hongerspelen kunnen hun hart ophalen met deze bloedstollende serie.' 7Days 'Veronica Roth weet hoe ze een goed boek moet schrijven.' Hebban.nl
 

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Bijzonder boeiende combinatie van de twee hoofdpersonen Akos (op wie niemands stroomgave, noch de stroom zelf invloed heeft) en Cyra (die door Akos haar stroomgave gaat inzetten om een verandering in haar leven teweeg te brengen). De werelden die ze aandoen, de 'carve the mark' traditie, maar bovenal het schip waarop ze zitten, de rebellen, de ongrijpbare rol die Akos' moeder speelt: Veronica Roth creëert een nieuwe wereld met een compleet eigen stem. Prachtig boek, dat me nieuwsgierig maakt naar het vervolg. (Kirsten, De Kinderboekwinkel)

Product informatie

AuteurVeronica Roth
UitgeverijVan Goor
Verschenenjanuari 2017
TaalNederlands
VertalingMaria Postema
SoortMet illustraties
ISBN9789000352227
SerieCarve the mark
Afmeting23 x 15 x 3.7 cm
Gewicht701 gram
VormPaperback / softback
NUR285 - Fictie 15+

In deze serie

Carve the markDe Kinderboekwinkel Tip

Carve the mark

Door: Veronica Roth
€ 9,99
The fates divide

The fates divide

Door: Veronica Roth
€ 19,99