Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Boer Boris gaat naar oma

Door: Ted van Lieshout
  • Leeftijdscategorie < 6 jaar
  • Boek bevat 32 pagina's
€ 14,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Boer Boris gaat naar Oma is het achtste prentenboek in de succesvolle reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Boer Boris heeft met zijn zusje Sam en broertje Berend een hele hoop appels, peren en pruimen geplukt. Lekker hoor, maar wat moeten ze met zoveel fruit? 'We gaan ermee,' zegt Boris Boer, 'naar Oma in Den Haag. Die bakt van appels taarten en van peren maakt ze sap, en van pruimen maakt ze jam voor op beschuit en in de pap.' En dus gaan ze op pad, met de trein naar Den Haag. Als ze eenmaal aangekomen zijn, blijkt Oma niet het lieve oude vrouwtje dat de lezer had verwacht!

De Boer Boris-serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman is al vaak in de prijzen gevallen. Zo werd 'Boer Boris in de sneeuw' bekroond met een Vlag & Wimpel en werd 'Boer Boris gaat naar zee' gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015!

Gelezen door De Kinderboekwinkel

De grote gele trein, het zonnige groene landschap, de rode appels en mooie volle peertjes, dit boek is een feest voor het oog! Schitterende illustraties en prachtig rijm lenen zich voor eindeloos voorleesplezier. We hopen dat er nog heel veel meer delen van Boer Boris komen want we krijgen er geen genoeg van. (Myrthe)

Product informatie

AuteurTed van Lieshout
UitgeverijGottmer
Verschenenaugustus 2016
TaalNederlands
IllustratiesPhilip Hopman
SoortMet illustraties
ISBN9789025765828
Afmeting24.8 x 24.6 x 1.6 cm
Gewicht390 gram
VormHardback
NUR273 - Prentenboeken (<6 jaar)