Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Baby'tje in mama's buik

Door: Bette Westera
  • Leeftijdscategorie < 12 jaar
  • Boek bevat 226 pagina's
€ 17,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 35,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Baby'tje in mama's buik is een prentenboek over zwangerschap van Gouden Griffel-winnares Bette Westera met prachtige illustraties van drievoudig Gouden Penseel-winnaar Jan Jutte. Ideaal voor kleintjes die er een broertje of zusje bij krijgen.

In mama's buik groeit een baby. Jip hoopt dat het een jongetje is. 'Groeit er ook een piemel aan?' vraagt ze. 'Dat weten we niet,' zegt mama. 'De baby is nog te klein om dat te kunnen zien.'
Zo heeft Jip veel meer vragen: Waar komt dat baby'tje vandaan? Hoe is dat baby'tje in mama's buik terechtgekomen? Wat is seks eigenlijk, behalve een woord waar de grote kinderen op school erg om moeten lachen? Hoe kan het dat Thomas twee moeders heeft en niet weet wie zijn vader is?

Bette Westera beschrijft de conceptie, zwangerschap en de geboorte door de ogen van de vierjarige Jip. Door haar plezierige vertelstijl en door de elegante en verfrissende illustraties van Jan Jutte is er met dit voorleesboek een blijvertje geboren!

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Het verwelkomen van een nieuw kindje kan soms best een lastig onderwerp zijn binnen een gezin. Kinderen kunnen onverwachte vragen stellen waar je als ouder misschien niet direct een passend antwoord op weet. Bette Westera neemt de belevingswereld van het kind als uitgangspunt en behandelt in 14 korte hoofdstukken allerlei thema's rondom zwangerschap liefde en seks. (Myrthe)

Product informatie

AuteurBette Westera
UitgeverijGottmer
Verschenenapril 2016
TaalNederlands
IllustratiesJan Jutte
SoortMet illustraties
ISBN9789025761851
Afmeting26.8 x 25.5 x 1.3 cm
Gewicht578 gram
VormHardback
NUR226 - Seksualiteit/voorlichting (<12 jaar)