Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Amari en de Nachtwachters

Door: B.B. Alston
  • Deel 1
  • Boek bevat 368 pagina's
€ 19,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 45,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
binnen 2-3 werkdagen naar je verzonden

Omschrijving

Bekroond met een Bronzen Griffel 2022! Het eerste deel in een nieuwe serie vol humor, magie en avontuur, voor fans van ​Percy Jackson en Nevermoor.Amari Peters heeft altijd al gedacht dat haar vermiste broer Quinten nog leeft. Op een dag vindt ze in zijn kast een geheimzinnige, tikkende koffer, met daarin een uitnodiging voor een test bij het Bureau voor Bovennatuurlijke Zaken. Dáár zou haar broer kunnen zijn! Maar dan moet ze wel even heel snel gaan geloven in dingen als tovenaars, elfjes, buitenaardse wezens en andere bovennatuurlijke zaken…In deze nieuwe wereld kan Amari achterhalen wat er met Quinten is gebeurd. Maar dat is lastig als een slechte tovenaar de touwtjes in handen heeft, haar leeftijdsgenoten háár als een bedreiging zien en haar eigen bovennatuurlijke talent bovendien hartstikke illegaal blijkt. Hoe kan ze de test van het Bureau doorstaan?'Amari en de Nachtwachters is een heerlijk, eigentijds, knap geconstrueerd avontuur met verrassende wendingen.' Trouw‘Alston schept een nieuwe wereld met tikkende koffers, mysterieuze wezens en tovenaars. Dit is een sprankelend fantasieverhaal waaraan kinderen verslingerd kunnen raken.’ Juryrapport GriffelsGetipt door De Grote Vriendelijk PodcastWinnaar Overall Barnes & Noble Children's & YA Book Award!

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Lieve Amari Peters,
Ik heb ernaar uitgezien je te ontmoeten. Wat ik over je hoorde, was veelbelovend. Daarom verbaasde het me aanvankelijk dat je zo bescheiden bent.
Maar wat begreep ik je gauw, lieverd. Je hebt het niet eenvoudig en er is veel voor nodig om in jouw situatie staande te blijven en vooroordelen voortdurend het hoofd te bieden: je broer is verdwenen, je moeder werkt harder dan kan - en als je eindelijk van je afbijt op school, wordt je geschorst. De buurt waar je opgroeit onder toeziend oog van je grote, liefdevolle broer en hardwerkende moeder, deed me instant aan de warme boeken van Jason Reynolds denken.
 
Maar achter de realiteit van jouw dagelijks leven blijkt een wereld van luchtschepen, magie en geheimzinnige verdwijningen schuil te gaan. Voor je het weet, teken je voor de opleiding van Junior Agent. En dat kun je, Amari - dat wist je alleen zelf nog niet.
 
Een zweempje Harry Potter, een glinster Men in Black, met een toefje Nevermoor - allemaal leuk en aardig. Maar jij hebt iets dat geen andere vervloekte anti-held met bliksemschicht-litteken, aangeboren magie of zwarte zonnebril heeft, magic black girl: jezelf.
Welkom, Amari Peters - er wordt veel van je verwacht. No pressure.
 
Lots of love, Kirsten Paoline.

Product informatie

AuteurB.B. Alston
UitgeverijHarperCollins
Verschenenapril 2021
TaalNederlands
VertalingSandra Hessels
SoortZonder illustraties
ISBN9789402707397
SerieAmari
Afmeting22.2 x 14.9 x 3.6 cm
Gewicht620 gram
VormHardback
NUR280 - Fictie kinder- en jeugdboeken

In deze serie

Amari en de NachtwachtersDe Kinderboekwinkel Tip

Amari en de Nachtwachters

Door: B.B. Alston
€ 19,99
Amari en het Spel der Magiërs

Amari en het Spel der Magiërs

Door: B.B. Alston
€ 19,99