Vergroten
Foto 1 van 1
De Kinderboekwinkel Tip

Altijd dichtbij

Door: Mark Janssen
  • Leeftijdscategorie < 6 jaar
  • Boek bevat 32 pagina's
€ 29,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 35,00

  • Inpakken voor maar € 1,50

  • 14 dagen omruilgarantie

beschikbaar
Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag door ons verzonden

Omschrijving

LUXE EDITIE van het boek Altijd Dichtbij Oma is er niet meer…Wat doe je met een gemis dat alleen maar groter wordt als je probeert minder te missen? Ze had gezegd: ‘Als je verdrietig bent, omdat ik er niet meer ben, ben ik juist heel dicht bij je.’ Dan kom je er langzaam, beetje bij beetje, achter dat degene van wie je houdt nooit echt weg is. Dat je overal tekenen kunt zien van de liefde, de aandacht, de aanwezigheid van die ene die lijfelijk niet meer aanwezig is – maar toch altijd dichtbij. In schitterend gedetailleerde zwart-wittekeningen die zijn geïnspireerd door zijn bezoeken aan Nepal, verbeeldt Mark Janssen een wereld waarin een vlinder, een vis, een aapje en andere kleine tekens de verschijning zijn van de grootmoeder die gemist wordt. Een verhaal dat ontroerend is in zijn schoonheid, zijn eenvoud en zijn taal. Een boek dat troost en hoop brengt voor jong en oud. Mark Janssen verrast opnieuw…

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Het állermooiste van 'Altijd Dichtbij' is misschien niet eens het zó gedetailleerd met de hand getekende landschap van Nepal. Of de streken van het ogenschijnlijk sobere potlood die soms zwart, soms grijs, maar nooit willekeurig zijn. Ook niet het goud op snee van de bladzijden en het zachte wit van de kaft. Maar de hele bedoeling van dit boek.

Dit is niet een boek over rouw, sterven, de dood. Niet een prentenboek dat handig van pas komt wanneer er een oma dood is. Wat Mark Janssen, geïnspireerd door reizen in de cultuur van een ander land, met zijn 'Altijd Dichtbij' liefdevol in beeld (en tekst!) brengt, is zoveel meer dan dat. Wie je lief hebt, is altijd na. Van wie je houdt, is overal - ook na dit aardse leven. Altijd, ook waar je diegene het meeste mist. 

Product informatie

AuteurMark Janssen
UitgeverijLemniscaat B.V., Uitgeverij
Verschenenoktober 2020
TaalNederlands
SoortMet illustraties
ISBN9789047713098
Afmeting38.1 x 25 x 1.1 cm
Gewicht673 gram
VormHardback
NUR273 - Prentenboeken (<6 jaar)