Vergroten
Foto 1 van 2
Vergroten
Foto 2 van 2
De Kinderboekwinkel Tip

Alles wat je lief is

Door: Nicola Yoon
  • Leeftijdscategorie > 15 jaar
  • Boek bevat 320 pagina's
€ 17,99
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 12,50

  • Inpakken voor maar € 0,50

  • 14 dagen omruilgarantie

op bestelling leverbaar
levertijd 3-4 werkdagen

Omschrijving

Je kunt misschien niet alles voorspellen, maar sommige dingen wel. Dat ik verliefd ga worden op Olly, bijvoorbeeld. En dat het op een ramp zal uitdraaien.

Madeline is allergisch voor de wereld. Zo allergisch dat ze al zeventien jaar niet buiten is geweest. De enige mensen die ze te zien krijgt, zijn haar moeder en verpleegster Carla. Madeline verdrijft de tijd met lezen en het schrijven van 'spoilende' boekbesprekingen. Tot er een nieuwe jongen naast haar komt wonen, met ogen in de kleur van de Atlantische oceaan: Olly. Hun vriendschap begint online, maar al gauw is dat niet meer genoeg...
Alles wat je lief is gaat over het verlangen naar het onbereikbare, en over alles wat we op het spel zetten voor de liefde.

Video

Gelezen door De Kinderboekwinkel

Wat een prachtig en verrassend boek is dit! Madeline leeft in een bubbel, veilig thuis zonder ooit buiten te komen. Totdat ze verliefd wordt. Je denkt te weten waar het boek naartoe gaat, maar er zit een bijzondere twist in het verhaal. En wanneer je het boek uit hebt, laat het je niet zo snel los! (Emma)

Product informatie

AuteurNicola Yoon
UitgeverijSingel Uitgeverijen
Verschenenapril 2016
TaalNederlands
VertalingEsther Ottens
SoortZonder illustraties
ISBN9789045119090
Afmeting21.6 x 13.6 x 2.5 cm
Gewicht479 gram
VormPaperback / softback
NUR285 - Fictie 15+