Maak kans op het prachtige vriendenboek Jij en ik!

Tijdens de maand van De Kinderboekenweek kun je het prachtige vriendenboek Jij en ik winnen. Met verhalen en gedichten over heden, verleden en toekomst en zelfs een vleugje fantasie.
Wie durft een Vlaming te helpen die in de Eerste Wereldoorlog zijn land is ontvlucht en die hier niet welkom is? Wat doe je als je opeens een nieuw kind uit een ver land bij je in de klas komt? Zou jij mensen tijdens de Hongerwinter eten hebben gegeven? Hoe stel je je op als je vader wordt opgepakt in een demonstratie tegen asielzoekers? En wie kom je tegen op Mars als je de aarde hebt moeten ontvluchten? De verhalen laten zien dat vriendschap alles overstijgt: grenzen, culturen, afkomst en geaardheid.
Grijp je kans en win dit boek met mooie verhalen van Jan Terlouw, Anna van Praag, Jowi Schmitz, Sjoerd Kuyper en vele anderen.

Beantwoord de volgende vraag goed en maak kans om Jij en ik te winnen: 

Wat is het thema van De Kinderboekenweek 2018??

A) Vriendschap: Kom erbij!
B) Griezelen. Gruwelijk eng!
C) Voor altijd jong!?

Stuur een e-mail met het goede antwoord naar info@kinderboekwinkel.nl. Meedoen kan tot 1 november 2018.

Let op: Als je gewonnen hebt, krijg je automatisch bericht en kun je het boek ophalen in onze winkel op de Rozengracht in Amsterdam.

Ben je onder de 18, vraag dan eerst toestemming aan een volwassene om mee te doen. Je adres wordt alleen gebruikt als je gewonnen hebt. We gebruiken het niet voor andere mailings en geven het niet door aan derden. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Wist u dat wij ook veel Engelstalige kinderboeken verkopen? Leuk om je kleuter de eerste Engelse woordjes te leren! Bekijk hier ons assortiment Engelse kinderboeken.