Win Bastiaan Bom, Generaal buiten dienst!

Generaal buiten dienst Bastiaan Bom, een kabouter, gaat de strijd aan met de pestkoppen van het jongetje Thomas. Helaas wil geen van Boms oude manschappen mee op pad. Gelukkig vindt Bastiaan Bom zeven vrouwen die met hem ten strijde willen trekken tegen de plaaggeesten. Maar dat valt nog niet mee: de generaal buiten dienst krijgt nog flink wat te stellen met de dames, zoals de psycholoog Annabel en de feministe Alida. En dan is er ook nog een oude liefde: het kruidenvrouwtje Agrona. Gelukkig krijgt Bastiaan Bom hulp van een kraai en een kruisspin. Zou de missie van Bom slagen en krijgen de pesters hun verdiende loon? Beantwoord de volgende vraag goed en win dit boek!

Vraag: wat ben je als je een ‘generaal buiten dienst’ bent??

A. Je bent even lekker op vakantie.
B. Je bent met pensioen.
C. Je zit nooit op kantoor en doet alle buitenklusjes.

Stuur een e-mail met het goede antwoord naar info@kinderboekwinkel.nl. Meedoen kan tot 1 mei 2018.

Let op: Als je gewonnen hebt, krijg je automatisch bericht en kun je het boek ophalen in onze winkel op de Rozengracht in Amsterdam.

Ben je onder de 18, vraag dan eerst toestemming aan een volwassene om mee te doen. Je adres wordt alleen gebruikt als je gewonnen hebt. We gebruiken het niet voor andere mailings en geven het niet door aan derden. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Wist u dat wij ook veel Engelstalige kinderboeken verkopen? Leuk om je kleuter de eerste Engelse woordjes te leren! Bekijk hier ons assortiment Engelse kinderboeken.