Maak kans op het boek De prinses op de erwt

Win een wel heel bijzondere versie van De prinses op de erwt, een ‘Blinkend’ (Gouden) boekje door Lauren Child (bekend van Charlie en Lola). In dit kleurige, speelse boekje (een driedimensionale miniatuurwereld) beleef je het prachtige, klassieke sprookje van Hans Christian Andersen ademloos mee. Over de prins die wanhopig een bruid zoekt en een meisje dat mijlen verderop wakker wordt en wil weten of de maand vanaf de top van de berg er ook zo betoverend uitziet.

Beantwoord de volgende vraag goed en win dit sprankelende sprookjesboekje:
op hoeveel matrassen slaapt de prinses op de erwt in deze versie van het verhaal?

A) 10
B) 12
C) 2

Stuur een e-mail met het goede antwoord naar info@kinderboekwinkel.nl. Meedoen kan tot 1 januari 2019.

Let op: Als je gewonnen hebt, krijg je automatisch bericht en kun je het boek ophalen in onze winkel op de Rozengracht in Amsterdam.

Ben je onder de 18, vraag dan eerst toestemming aan een volwassene om mee te doen. Je adres wordt alleen gebruikt als je gewonnen hebt. We gebruiken het niet voor andere mailings en geven het niet door aan derden. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Wist u dat wij ook veel Engelstalige kinderboeken verkopen? Leuk om je kleuter de eerste Engelse woordjes te leren! Bekijk hier ons assortiment Engelse kinderboeken.