Junglekoorts


Hoe overleef je de stad als je tot nu toe alleen maar oerwoud om je heen gewend was? In Junglekoorts volg je het verhaal van Arani die al zijn hele leven bij een stam in Nieuw-Guinea woont. Op een dag besluit zijn moeder dat ze terugkeren naar Nederland. Lukt het Arani om zijn nieuwe leven op de rit te krijgen? Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op dit leuke boek voor 10 jaar en ouder!

In het boek vertelt Arani hoe hij is opgegroeid in een stam in Nieuw-Guinea. Dit eiland wordt bewoond door bijna duizend verschillende stammen. Maar wie waren de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Guinea? 
a. Zoeloes
b. Papoea’s
c. Apachen

Stuur een e-mail met het goede antwoord naar info@kinderboekwinkel.nl. Meedoen kan tot 1 juli 2017.

Let op: Als je gewonnen hebt, krijg je automatisch bericht en kun je het boek in een van onze twee winkels in Amsterdam komen ophalen.

Ben je onder de 18, vraag dan eerst toestemming aan een volwassene om mee te doen. Je adres wordt alleen gebruikt als je gewonnen hebt. We gebruiken het niet voor andere mailings en geven het niet door aan derden. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Wist u dat wij ook veel Engelstalige kinderboeken verkopen? Leuk om je kleuter de eerste Engelse woordjes te leren! Bekijk hier ons assortiment Engelse kinderboeken.