Maak kans op het woeste Wilde Westen van Geronimo Stilton!

Stap samen met Geronimo, Keetje en Benjamin in Stanley, de tijdreiscamper en reis naar het jaar 1880 en het woeste Wilde Westen. Yippie Ya Yeah! Keetje en Benjamin gaan terug in de tijd om uit te zoeken wat het raadsel is achter de mysterieuze zakdoek en de hoed, die ze op de vlooienmarkt op de kop hebben getikt. Waar komen deze geheimzinnige attributen vandaan? Ze zijn nog niet geland met de tijdreiscamper of ze zitten al tot hun nek in de problemen. Al snel volgt een duizelingwekkende tocht door hoge bergen, diepe kloven en oneindige prairies. 
Beantwoord de volgende vraag goed en maak kans om dit superleuke nieuwe Geronimo-avontuur te winnen: 

Waar is het Wilde Westen??
A) In Rusland
B) In China
C) In Amerika?


Stuur een e-mail met het goede antwoord naar info@kinderboekwinkel.nl. Meedoen kan tot 1 september 2018.

Let op: Als je gewonnen hebt, krijg je automatisch bericht en kun je het boek ophalen in onze winkel op de Rozengracht in Amsterdam.

Ben je onder de 18, vraag dan eerst toestemming aan een volwassene om mee te doen. Je adres wordt alleen gebruikt als je gewonnen hebt. We gebruiken het niet voor andere mailings en geven het niet door aan derden. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Wist u dat wij ook veel Engelstalige kinderboeken verkopen? Leuk om je kleuter de eerste Engelse woordjes te leren! Bekijk hier ons assortiment Engelse kinderboeken.