Wat een superdag, Panda!

Een nieuwe titel in de serie “Panda en zijn vriendjes”! Panda en zijn vriendjes laten in Wat een superdag, Panda! zien wat ze allemaal doen op een dag. Eerst natuurlijk aankleden en eten en daarna spelen! Met dit vrolijke kartonboekje ontdekken de jongste lezers (1 tot 3 jaar) wat je allemaal doet op een dag. Herhaling en regelmaat zijn de toverwoorden voor deze leeftijd en daar is dit boekje perfect voor! Wil je dit kartonboekje winnen? Doe dan mee met onze prijsvraag!

In de serie Panda en zijn vriendjes speelt een panda (of reuzenpanda) de hoofdrol. Iedereen weet dat dit een bedreigde diersoort is. In welk land komt hij nog in het wild voor?
a. Japan
b. Rusland
c. China

Stuur een e-mail met het goede antwoord naar info@kinderboekwinkel.nl. Meedoen kan tot 1 juni 2017.

Ben je onder de 18, vraag dan eerst toestemming aan een volwassene om mee te doen. Je adres wordt alleen gebruikt als je gewonnen hebt. We gebruiken het niet voor andere mailings en geven het niet door aan derden. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Wist u dat wij ook veel Engelstalige kinderboeken verkopen? Leuk om je kleuter de eerste Engelse woordjes te leren! Bekijk hier ons assortiment Engelse kinderboeken.